среда, 11 марта 2020 г.

Takbrygga tegeltak

Takbrygga tegeltak

Vi vet att välja rätt takbrygga kan vara svårt. Därför har vi skapat denna smidiga konfigurator! Smidig beställning av takbrygga.


Takbrygga tegeltak

För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator här nedan. Vi kommer därefter ta fram ett eller flera förslagt till dig på rätt takbrygga till lägsta pris. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad. Bärläktsteg Svart JÖNÅKER Används och behövs till lägrebyggnader (fasadhöjd max 4meter) då det finns krav på att man ska kunna ta sig upp till skorstenen. Produktinformation: Takbrygga i profildurk.


Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem. Tätt och enkelt montage via vertikal infästning. Ryckprovad och godkänt på fasadhöjder över m. Takbrygga används för att säkert kunna förflytta sig i sidled över taket från taklucka eller taksteg.


Takbrygga SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! För villorfinns samtliga komponenter samlade i ett villapaket med m takbrygga. Har du fått påbackning av sotare…vi hjälpa dig gärna! I vår webb-shop är det enkel att navigera och söka efter specifik produkt så länge man vet vad det. Den dubbla ytbehandlingen gör den till en tålig takpanna med lång.


Utförande enligt SS-EN 516. Takbrygga kan med kompletteras med vårt vajersystem eller skyddsräcke som uppfyller arbetsmiljöverkets krav om att förhindra fallrisk. Takstege och takbrygga. Det är knappast underförstått att det är en farlig vistelse för den som balanserar uppe på ett tak.


Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Montering av Takbrygga benderstv. Animerad monteringsfilm av Bender Takbrygga.


Vi erbjuder ett brett utbud av takstegar av riktigt hög kvalité. Vi har allt från takstegar för plåttak, tegeltak , panntak till släta tak! Finns konsoler till olika taktyper.


Gångbrygga för taksäkerhet. Se våra videklipp hur en gångbrygga monteras. Sortiment med säkerhetskrokar och livlinefäste, bärläktsteg, takstege, takbrygga , snörasskyd glidskyd skyddsräcke och nockräcke. De vanligaste taksäkerhetsprodukterna finns även som paketlösningar. Monier har ett heltäckande taksäkerhetssystem för alla typer av tak, även för tak med plåt och takpapp.


Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Specialdesignade tillbehör, som bleck och beslag, huvar och taksäkerhet, i matchande färger för kompletta helhetslösningar. För montage av takstege och takbrygga i takfall.


En sotare jag hade här var förundrad över hur jag kunnat ha min lösa stege på taket så länge utan att nån annan sotare klagat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения