понедельник, 30 марта 2020 г.

Vad betyder väninna

En av kvällarna, när luften är full av söta junidofter, sitter jag och en väninna och pratar om vilka personer som vi skulle vilja tårta. Hennes väninna är socionom och har omsorg som sin hjärtefråga. Kvinnan ska ha kunnat ta sig till Medborgarplatsen och möta en väninna som slog larmet. Jag har en väninna som aldrig ser bakåt.


Vi prata om vad ordet karma betyder.

Min ena väninna är medial och hade en helt annan uppfattning om detta än min andra väninna , som är lite religiös. Till saken hör att jag hade en annan åsikt än mina båda väninnor. Om jag skulle skriva allt vad vi sade, så skulle ni få läsa en roman här.


Men en sak var vi iaf överens om. Väninnor , bara för kvinnor? Skriv ett ord för att visa vad det betyder. Nu kan vi även visa vad engelska ord har för innebörd.

Vi har över hundra femtio tusen ord på saker och ting som vi lätt och överskådligt förklarar dess betydelse. Lättast att hitta vad de betyder är att söka på valfritt ord och därefter visa vad det betyder. Har jag lärt mig av min trädgårdstokiga väninna. Hej vännen - vad betyder det?


Harry Burns och hans flickväns väninna Sally skall samåka till New York. Det vore skönt om vi var några som kunde samåka i bil mellan Göteborg och Nohabområdet. Ibland får jag erbjudande om att samåka i bil om man ska någonstans.


Många valde att samåka i bil eller helt strunta i att resa. Det var pingstafton och min väninna och jag skulle ut och roa oss. Att på pingstafton förföra dessa våra minsta med denna uppvisning är ondskefullt. Många brukar gifta sig på pingstafton som inleder hänryckningens tid.


Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.


Vad betyder egentligen värdena i vattenanalysen? Många har blivit missförstådda och vissa har fått nya (snuskigare) betydelser.

Sjögrens syndrom är en sjukdom som framför allt innebär att du blir mycket torr i ögonen och munnen. Smileys, eller smajlis som de också kallas, finns nästan överallt idag men ibland är det svårt att veta vad som menas. Det är en autoimmun sjukdom,. Här är en lista över olika smileys och deras betydelse.


Men vad betyder det egentligen? Namasté är ett sätt att hälsa som ursprungligen kommer från Indien. Namah” är sanskrit och betyder buga, ”as” betyder jag och ”te” betyder du.


Så det kan ungefär översättas so”Jag bugar. Hur man ser på frågan beror väl på vad man anser att visa hänsyn betyder. För mig betyder termen att jag innan jag gör något (det kan vara vad som helst) tänker igenom hur mina handlingar påverkar folk omkring mig. Sedan försöker jag handla så att det får så få negativa konsekvenser för alla inblandade. Inflation är en ökning av den allmänna prisnivån som gör att man kan köpa färre varor och tjänster för samma mängd pengar.


Pengarna minskar alltså i värde. Det tar sig till exempel uttryck i att priset för samma korg med varor i affären stiger över tiden. Vet inte, svarar väninnan fundersamt. En bild lite längre bort har texten Cunts! Då säger damen: – Titta, här står det i plural.


Kan det betyda vitaminer? Jag är på vippen att lägga mig i, att förklara vad cunt är men hejdar mig.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения