пятница, 18 сентября 2020 г.

Viaplay nollställa enheter

Viaplay nollställa enheter

Se svensk TV inom min. När du byter lösenor blir dina andra enheter utloggade inom timmar och du kan därför bli ombedd att logga in på nytt inom närmsta dygnet. Du kan beställa ett nytt lösenord här. Fyll i din epost och vänta på ett återställningsmail.


Viaplay nollställa enheter

Dessutom kan du streama via webbplatsen viaplay. Du har idag möjligheten att streama TV, sport och film på ett stort antal olika enheter. Viaplay erbjuder film på nätet för hela familjen.


Våra avtalspartners kräver dock en begränsning av antalet enheter som kan kopplas till ett konto så att inte ett konto kan användas av ett oändligt antal olika personer. Mer om Viaplays utbud finns här. En enhet registreras så fort du loggar in på den. Webbläsaren räknas som flera enheter om de är olika datorer. Vid månadens slut återställs alla enheter från ditt konto och du kan kolla från nya enheter eller de du tidigare hade.


CMORE ska fungera likadant som Viaplay. Välj det innehåll du vill se och klicka på casting-ikonen för att börja strömma. Ipå en Mac eller PC kan du visa en lista över enheter som är kopplade till ditt Apple-ID och ta bort sådana enheter du inte längre vill ska vara kopplade.


Ladda ned den här appen från Microsoft Store för Xbox One. Tecknar du ett nytt Viasat-abonnemang med Com Hem kan det ta upp till timmar innan du kan registrera ett konto hos Viaplay. Når du har gjort dette vil du blive logget ud af samtlige enheder indenfor timer. Hvis du vil, så kan du have to streams igang på samme tid. Reklamfilmen har producerats av Honesty AB.


Detta är vilseledande. Mitt namn är Hernan och jag jobbar på Viasat. Jag kan förklara lite mer hur det fungerar med Viaplay. Man kan alltså INTE titta på kanalerna live.


Tryck sedan på Glöm den här enheten och bekräfta genom att trycka en gång till. Tjänsten specialiserar sig framför allt på material från Viasats egna kanaler, plus att det går att spara utvalt innehåll lokalt på dina enheter. Konsumenter kan nu ta del av intressant och engagerande innehåll när de vill och på vilken enhet de vill.


Att tittandet ökat på stora skärmar är också ett bevis på att kvalitetsunderhållning fortsatt har en naturlig plats i vardagsrummet, säger Alexander Bastin, Head of Viaplay. Att kunna ladda ner material offline och hur många enheter som kan vara kopplade samtidigt är konstant. Som max kan man ha fyra enheter registrerade per konto.


Om du ångrar dig och vill registrera en ny enhet kan du endast göra detta var tredje månad. ViaPlay har också några av de bästa svenska reality-serierna och massor av spännande serier som The Black List, Scandal, Empire, The OC och många många andra. Slutligen kan ViaPlay -abonnemanget uppgraderas till att inkludera sport med både Champions League och matcher från den inhemska ligan.


Om du tappar eller glömmer bort lösenkoden för Skärmtid måste du radera enheten och sedan ställa in den som en ny enhet för att kunna ta bort lösenkoden för Skärmtid. Lösenkoden för skärmtid kan inte tas bort genom att återskapa enheten från en säkerhetskopia. Kontakta Apple-supporten om du fortfarande behöver hjälp.


Chromecast- enheten ska vara inkopplad i tv:n när du börjar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения