пятница, 4 сентября 2020 г.

Var ska man bo i new york

Fina erbjudanden på hotell i hela världen. Boka 4- och 5-stjärniga hotell. Hitta ditt perfekta hotell här. Våra gäster har sagt sitt. Se foton på gamla klasskamrater!


Var ska man bo i new york

Jag ska åka till New york för första gången med pojkvännen i sommar och ska boka hotell eller lägenhet nu. Har tittat på priser och det verkar som att vi endast har råd att bo i Brooklyn (typ queens eller närheten) eller Secaucus. Vi ska vara där i dagar. Vilket område av de två är bäst om man. Områden – var ska man bo ? Vill du bo på Manhattan finns det tre områden att välja mellan.


Uptown är uppdelat på Upper East Side, Upper West Side, Harlem och delar av Central Park. Det här är en lugnare stadsdel. De flesta förstagångsbesökare hamnar vid Times Square. Hotel Pennsylvania nämns ofta som ett prisvärt alternativ. Se: De trevliga kvarteren med vindlande gator, låga hus och mycket gatukonst.


Missa inte Bleecher Street där legender som Bob Dylan och Miles Davis började sina karriärer. Göra: Ägna dig åt seriös kändis-spotting. Först för ett och ett halvt år sedan tog jag steget, något jag förstås aldrig ångrat. Den frågan återkommer alltid. Att få tag på ett billigt, men ändå rent och trevligt boende , är snudd på en omöjlighet i den här staden.


Här kommer våra bästa tips. Nu har jag testat tåget som går från Newark till Penn Station och det är faktiskt också oerhört smidigt och framförallt så blir man inte frustrerad för att man sitter fast i trafiken. Hur ska man undvika turistfällorna?


Var ska man bo i new york

Det finns så mycket att göra, och tiden flyger fram! Men det finns en man som var igång med det här långt innan det var det trendigaste du kan göra: Melvin Major Jr. Att gå på loppmarknad utomlands är vanligtvis en väldigt exotisk upplevelse då det ibland dyker upp saker till försäljning som kan skilja sig rätt så ordentligt från det man är van vid att hitta på loppisar runt om i Sverige. Tvärtom skulle det kännas rikare, säger han. New York exploderar av juiceställen och detoxprogram.


Då kan det vara svårt att veta var man ska bo. Personalen var trevlig och hjälpsam. Hade kommit tillbaka till samma hotell nästa resa. Det var dock väldigt fräscht och sängarna var sköna! Här finns ett gym och gratis WiFi.


Vi bodde personer i en svit deluxe med terass, helt suveränt. Tyvärr hade hotellet ingen frukost servering, men det fanns många ställen runt hotellet,så det var egentligen inget problem. Det är dock stora avstånd bara på Manhattan, så om du vill spara på benen så kan det löna sig att köpa biljett till tunnelbanan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения