вторник, 17 апреля 2018 г.

Djupa frågor

Vilka är de sämsta egenskaperna du fått från dina föräldrar? Om du visste att du inom ett år skulle dö plötsligt. Alla dejter mår bra av några djupa frågor , så länge ni balanserar upp det med roliga samtalsämnen av mer lättsam karaktär.


Prova någon av de här frågorna för att ge konversationen lite mer tyngd. Vad tror du händer efter att vi dör?

Oavsett vad din dejt svarar är detta en intressant fråga som vi alla tror och. Frågor och svar om djupa stationer. Vilka stationer får bara hiss och inga rulltrappor? Station Sofia på Södermalm kommer bara att ha snabbhissar,.


Kan ni inte vara snälla och ge lite tips på väldigt djupa frågor ? Sånna man kan sitta och diskutera med polarna om men som egentligen alla ändå redan har en egen åsikt eller uppfattning om? Så att alla nästan kommer med sitt svar direkt liksom om ni fattar vad jag menar. Hur är din inställning till åldrande och döden.

Ibland kan vi inte finna svaren eftersom vi inte vet hur vi ska ställa frågorna. Vi beger oss ut på äventyret med att ta fram de stora frågorna om generella och djupa ämnen, men i slutänden kommer vi ingenstans. Att till exempel fråga ”Vilken betydelse har mitt liv? Thomas Nordegren och Louise Epstein funderar över vilka djupa frågor man kan ställa vid middagsbordet. Det menar Josefine Arenius, ansvarig för ungdomsledarfrågor inom EFK, som i helgen gästar Livets or vars unga vuxna-verksamhet firar fem år.


Knepet är att ni ska sitta enskilt och ställa frågorna till varandra. Ni ska vara seriösa med era svar och när ni har gått igenom frågorna ska ni avsluta med att titta varandra djupt i ögonen i fyra minuter. Det vågar vi inte säga – men det kan ju vara kul att testa? Privata frågor som hur jag ska ha tid att sköta hushållet samtidigt som jag jobbar eller hur jag ska ha råd med SL-kortet är privata frågor (privat som i privat konsumtion) och min ensak! Men i själva verket är gränsen självklart konstruerad (av människor, inte av Gud).


I dagens avsnitt så ställer Matilda och Michelle djupa frågor till varandra som gör att vi lär känna dom på djupet! Lever tjejerna ett meningsfullt liv? Och finns äkta kärlek?


Matilda berättar även om vad som inspirerar henne och delar ut sin self love läxa precis som vanligt! Jag tror att åtminstone jag kommer bli lycklig när jag skapat en vardag som jag varken vill eller behöver ta semester i från. Djupa frågor Hur blir man lycklig?

Jag vill ha ett jobb som jag älskar och en familj som väntar på mig när jag kommer hem. Fördelarna med att känna någon djupt ner kan betyda skillnaden mellan ett lyckat förhållande och ett förhållande som är bara hud djupt. När du känner någon för vem de egentligen är, vet du att du är med dem av alla de rätta orsakerna. Vissa frågor är det lätt att svara på, andra är svårare, mer komplexa och involverar fler personer.


Här samlar vi olika frågeställningar som ger fördjupad insikt i hur saker och ting fungerar. Har du också frågor som du vill att vi tar upp här? På mer djup diskussion och roliga kontakter.


Färdig tipspromena magasin, distribuerar och din fråga barnmorskan susanne. Extra hjälp av digitala tjänster, blir ett bra frågor om du djupa urskogar, det djupare. Det lättare för inredning, derek brother. Mamma säger han vem är jag igentligen?


Om det så är flugfiske, schlager eller Allsvenskans serietabell som är din dejts specialitet säger det en hel del om honom eller henne. Läs också: frågor du INTE bör ställa på första dejten. Dejtfråga 3: Vad är det konstigaste du någonsin har ätit?


Med en repertoar av intressanta frågor kan du styra samtalet så att det blir spännande och roligt för er båda, och på kort tid kan ni på så sätt komma förbi det intetsägande ”jaha, vad jobbar du med”-snacket. Här får du tips på bra frågor att ställa och samtalsämnen som du kan prata om med din nästa dejt. Här är frågorna som psykologen Arthur Aron tog fram för att få okända människor att bli blixtförälskade i varandra – det är frågor att ställa på första dejten.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения