пятница, 13 апреля 2018 г.

Konflikthantering distansutbildning

Genom en kurs i konflikthantering får man de redskap man behöver för att kunna hantera konflikter och i förlängningen skapa en trygg och positiv arbetsmiljö. Vem är en kurs i konflikthantering till för? En kurs i konflikthantering riktar sig till dig som arbetar i en ledande position och ansvarar för att förebygga konflikter. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Lär dig hantera konflikter med distanskurs i konflikthantering.


Vill du bli bättre på att hantera konflikter? Expressa Utbildningscenter erbjuder en kurs i konflikthantering som är på distans. Du får kunskaper om och verktyg i hantering av svåra samtal som kan uppkomma i din vardag, privat liksom på arbetsplatsen. Delmomentet ger en grund i kommunikationskunskap som anpassats för konflikthantering och ledarskapets roll vid konfliktlösning.


Vikt läggs vid att du ska lära dig att hantera att olika ord betyder olika saker för olika personer och att både kroppsspråk, tonalitet och kommunikativ strategi är viktigt vid konfliktlösning. Kursen tar upp gruppdynamiska såväl som individuella aspekter som exempelvis rolltagande, makt, kön och etnicitet. Konflikters förlopp i olika organisationer behandlas. Olika strategier för konflikthantering jämförs och diskuteras från ett pedagogiskt perspektiv. Kursen ges på halvfart på distans och på campus VT20.


Konflikthantering distansutbildning

Programmet innehåller specialdesignade kurser inom området kris- och konflikthantering , där du får kunskaper om olika typer av kriser, vad som är viktigt när en kris inträffar samt hur olika aktörer samarbetar för att minska effekterna av en kris. Programmet för internationell kris- och konflikthantering är mångvetenskapligt. Distansutbildningar inom pedagogik. För dig som vill läsa en distansutbildning inom pedagogik finns det många olika valmöjligheter. Nästan alla olika skolformer erbjuder någon typ av pedagogisk distansutbildning.


Läs mer om vilka olika inriktningar som du kan jobba med när du läst en distansutbildning inom pedagogik nedan! Du ska inte ”vinna” en konflikt på jobbet. Att vinna en konflikt innebär bara att du uppnår det resultat du vill, oavsett vad den andra parten vill och tycker. Eftersom de underliggande problemen därmed inte lösts kommer de att dyka upp igen förr eller senare.


Konflikthantering distansutbildning

På distansutbildningar. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig. Den här utbildningen är praktiskt inriktad och lär dig hur du genomför svåra samtal, där konflikter är ett exempel men också obehagliga besked som uppsägningar, omplaceringar och diskussioner inom känsliga områden – alla typer av samtal som berör. Kreativ Förhandling, en distansutbildning i affärsförhandling med option till coaching och möjlighet till certifiering. För att ha en bra konflikthantering måste kunna se vart det finns brister och kunna agera innan det bryter ut alternativt kunna lösa det så fort som möjligt.


En konflikt, stor som liten genomsyrar hela arbetsplatsen, även om den bara ligger och pyr och aldrig blir en hel eld. Gruppsykologi och konflikthantering. Företagsdemokrati och medbestämmande. Arbetsmiljölagen och personalvård. Bra att veta: Personaladministration innehåller tre stycken uppdrag som du utför under kursens gång.


Vår utbildning i konflikthantering och svåra samtal bygger på mycket övningar och träning samt olika verktyg för självinsikt. Materialet vilar på mångårig forskning och beprövade metoder från bl. Harvard och innehåller även utvalda delar från förtroendefullt samarbete. Polisprogrammet ger dig kunskaper om bland annat polisens roll och uppdrag i samhället, brottsutredning, förhörs- och intervjumetodik, kriminalteknik, brottsförebyggande arbete, polisiär konflikthantering (taktik, självskydd och vapen), it- och kommunikationssystem, trafiksäkerhet och polistaktisk bilkörning, ordning och trygghet. Mitt namn är Johan Ydrén och jag arbetar med konflikthantering och psykoterapi.


Mitt mål är att du ska kunna lära dig mer om konstruktiv konflikthantering genom att läsa här, samt att göra reklam för mina tjänster förstås. Jag arbetar med konflikthantering i företag och med enskilda, läs gärna mer om det under tjänster.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения