пятница, 6 апреля 2018 г.

Muslimska män

En del liberala muslimer och muslimska feminister argumenterar för en mer progressiv tolkning av könsroller inom islam, och menar att en bundenhet efter könsroller motarbetar jämlikhet och rättvisa mellan mannen och kvinnan. Ali, Kecia, post- muslimsk -feminist, menar att källorna måste omtolkas och läsas med nya ögon, utifrån ett. Hur ser ni på Muslimska män ? Har muslimer till vänner, världsvana män , sedan studietid utomlands. Vi gick på de bästa, mest dyra Universiten.


Dessa män har nu topp positioner på företag i världen och är just Muslimer. Deras fruar bär slöja men får visa ansiktet och har vanliga kläder. I bästa laget är de till för en sak, den muslimska mannens njutning, som en muslim berättade för en grupp unga kristna flickor i Pakistan innan han terroriserade och mördade en av dem. I Koranen (se 4:24) kan icke- muslimska kvinnor som fångats i en jihad köpas och säljas som sexslav till muslimska män , såsom den Islamiska Staten gjort.


Mannen däremot, har rätt att ta ut skilsmässa närhelst han behagar. Muslimska kvinnor har rätt att ärva, men endast hälften så mycket som en man. Men en turban eller slöja på en man syns ju ganska markant, iaf i Sverige. Men här ser man inte många. Ja, det verkar nästan vara viktigare med klädseln för muslimska kvinnor än det är för muslimska män.


Vet vänner som varit i hop med muslimska killar som både funkat och som inte funkat pga religionen. Jag vet inte men tror alltid det är viktigt att man tidigt pratar om hur man vill ha det, tankar mm och speciellt med en muslimsk kille, det kan krocka rejällt längre fram ju mer intensivt det blir. Jag skrev tidigare om hur man som muslimsk tjej måste gömma sig när man är tillsammans med en svensk man. Nu ska jag skriva lite mer om relationer mellan svenskar och invandrare ( muslimska , mellanöstern).


Jag har fått ganska många frågor om relationer mellan svenska män och muslimska kvinnor och försöker nu svara utifrån mina. Kvinnor likväl som män förväntas enligt islam vara kyska och modesta och undvika alla sorters klädnader eller beteenden som kan inbjuda till sexuell attraktion. Jag har flera gånger hört att personer blivit förorättade och sagt att muslimska män anser att kvinnor är smutsiga. Om det här är sant så skulle man också kunna påstå att även muslimska kvinnor anser att män är smutsiga för de brukar inte heller ta i hand vid sådana situationer.


Muslimska män

När man skriver eller talar om Islams ståndpunkt i vilken fråga som helst, måste man klart skilja mellan islams normerande läror och den mångfald av kulturella seder som finns bland dess anhängare, och som kan vara, eller inte vara, förenliga med dessa läror. Att en muslimsk man inte vill skaka hand med en kvinna som i fallet med Yasri Khan, vad beror det på? Islamiska kläder för hela familjen på Alhannah. Det bygger dels på en specifik tolkning av islam och dels traditioner.


Vårt enorma urval av Premium muslimsk stil kläder är prisvärd och skickas GRATIS med din order på $ 125. Han påstår bland annat att ett tiotal muslimska terrororganisationer finns etablerade i landet, att Sverige har flest våldtäkter i Europa och att muslimska män är kraftigt överrepresenterade bland förövarna. Det här är samma typ av propaganda som den nazistiska antisemitismen, säger Jan Hjärpe, professor i islamologi, till Aftonbladet.


Muslimska män

I landet med allahs lika värde, jämställdhet, mångfald och millimeterrättvisa är det dags att seriöst ta itu med den sista utposten i fråga om feministiska rättigheter. Anna, 5 är kränkt över att hon som svensk kvinna inte har samma rättigheter som muslimska män. Den muslimska begravningsceremonin.


Vid en muslimsk begravning blir kroppen inte lagd i en kista utan den sänks direkt ner i graven. Familjemedlemmarna gräver sedan igen graven för hand. Detta har kommit att bli ett problem vid muslimska begravningar i Sverige då man i Sverige inte alltif godkänner att man jordsätter ett lik utan en kista.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения