четверг, 19 апреля 2018 г.

Rap text om skolan

Ta kontakt med vännerna från skolan igen. Massor av foton och minnen! Till musiken i vår skola så skulle man komma på någon liten rap text som itne är så lång, och jag som inte är så bra på det behöver hjälp.


Så kan ni några bra texter skriv :) Fragbite är sveriges största sida om esport. Okej, saknar en sån här raptext topic! Men skapade bara denna för att skriva texter om andra saker än att dissa folk!

SO NO RHYMES ABOUT OTHER MEMBERS! Hoppas nu ingen mod låser denna för att detta är ju ingen Rap Box där man battlar mot andra utan här ska man skriva oberoende texter om andra saker. Vårt häfte Fakta om dialekter (pdf, 54 kB) är främst skrivet för dig som går på högstadiet och gymnasiet.


Om du är yngre än det så kan du behöva hjälp av någon vuxen när du läser. I häftet finns både dialektfakta och tips på var du kan lyssna på och läsa mer om svenska dialekter. Söker svenska rap låtar med djup text , finns det några?


Gärna att dom är bra också. Börja gilla rap skarpt igen efter att ha hört flera polska låtar med texter som berör mig verkligen, kan bero på att de som skriver dem i polen fick samma uppfostran som mig, vet inte.

Spotify är fantastiskt. Och, återigen - gratis! Idag tänkte jag göra en tio i topp lista på låtar som handlar om skolan. Musik är oerhört viktigt i mitt liv och jag älskar listor av olika slag. Litteraturbankens skola är tänkt att fungera som läsarens vägledning till det svenska litteraturarvet.


Vi som har gjort skolan heter Ann Boglind och Anna Nordlund. Var rädd om allt som lever! Ur Hej på dej skolan Gehrmans förlag) Förlåt. Jag vill att du ska torka dina tårar!


Det var ju inte meningen att retas. Ibland kan orden halka ut ur munnen. Norden i Skolan är en gratis undervisningsplattform for lärare och elever i alla nordiska länder. Arbetet med texten redovisades inför klassen med en trailer från filmen som visades på smartboarden.


Eleverna jobbade med en annan text som handlade om en pojkes argument för att få sitta mer vid datorn ur ZickZack åk. Vi tittade på en instruktionsfilm från om den argumenterande texten. Hej, Ja ee en kille på år har tänkt o börja lite me rap har äntligen lyckats skriva en text till punkt men vet in.


Barn som är år måste gå i skolan. Grundskola är från förskoleklass till skolår 9.

Ungdomar som har slutat i grundskolan kan fortsätta att studera i gymnasieskolan. Vuxenutbildning är för dig som är över år eller har slutat gymnasieskolan. Sven-Erik Lundberg anser att mobilförbud på lektionerna i skolan borde vara självklart. Citat om meningen med livet. Gefle Dagblad har torsdagen den oktober huvudrubriken ”Mobilförbud bakom betygslyft för elever”.


Min första reaktion var ”men det är väl självklart”. Inte kan man följa en undervisning om man samtidigt sitter och leker med en mobiltelefon. Vi vill ge staten möjlighet att tvångsförvalta dåliga skolor och vi menar att skolor i högre utsträckning borde stängas om de inte uppfyller kraven. Inget barn ska tvingas gå i en dålig skola. Vi satsar extra resurser till skolor i utsatta områden.


E- skola är Örebro kommuns skolors gemensamma ingång för lärande och kommunikation. Gå till innehåll På orebro.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения