четверг, 19 апреля 2018 г.

Gå med i facebook grupp

Gruppadministratörer kanske inte tillåter att sidor går med i deras grupper. Sidor kan endast begära att bli medlemmar i grupper och kan inte bli inbjudna att bli medlemmar i grupper. Om du redan har gått med i en grupp som en profil och vill gå med i gruppen som en sida kan du ändra vem du agerar som. På menyn till vänster finns Grupper som du hanterar och Grupper som du är med.


Läs mer om att gå med i grupper. Medlemmarna meddelas inte om du går ur.

Du tas bort från medlemslistan och gruppen tas bort från din lista med grupper. Du får inte längre gruppmeddelanden och ser inte inlägg i gruppen i ditt nyhetsflöde. Andra kan inte längre ser när du har visat ett gruppinlägg, även om du visat det innan du gick ur gruppen. Om du har en sida som du driver kanske du vill att den ska få ta del av gruppaktiviteter i en grupp som relaterar till din sidas innehåll, eller så vill du bara marknadsföra din sida i en grupp genom att delta i diskussioner. Du kan söka efter grupper och du kan även se de grupper som dina vänner är med i och förstås de grupper du själv är med i. När någon går till din grupp och klickar på Gå med ser de ett formulär som inkluderar frågorna du har angett.


Om någon blir inbjuden att gå med i din grupp får de en avisering om att besvara frågorna. När de klickar på aviseringen förflyttas de till formuläret. Tips: Hemliga grupper bäst för riktigt privata saker.

Då kan vänner inte ansöka om medlemskap bara för att de ser att du är med i en grupp och på så sätt kanske få del av vad du har delat. Det innebär att har man för många inlägg per dag så får man ingen spridning på sina inlägg. Max 1-inlägg per dag och minst två inlägg per vecka. Det är bättre med färre inlägg som är ordentligt genomarbetade än fler som kanske inte håller samma kvalité. Vi ska lägga upp en utbildningsplan, och ta hjälp av expertis utifrån om det behövs, för tre områden.


Demokrati, föreningskunskap samt bränsleskatter. När du når den här gränsen måste du gå ur några grupper innan du kan gå med i nya. Om en grupp på facebook är sluten - betyder det att personer jag inte är vän med kan hitta gruppen och gå med ändå - alltså, de som inte blir inbjudna av gruppmedlemmar? Eller måste gruppen vara öppen för att Okända ska gå med ? Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka detta vid eventuellt missbruk.


Du går med på att webbmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Gå med i min facebook grupp och få information om kost, styrketräning, konditionsträning, recept samt mycket mer.


Ni kan med andra ord planera en fest tillsammans eller dela bilder efter en semesterresa. Genom att skapa en grupp för en förening eller all personal på en arbetsplats går det lättare att hålla kontakten. Idag ska jag skriva om hur man skapa en grupp eller med gå med i grupp.


Till vänster om din startsidan finns din verktygsknappar. Bland dessa finns ”nyhetsknappen, Meddelande samt evenemang.

Samma knappar som finns till höger längst upp om din startsida.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения