среда, 18 апреля 2018 г.

Salernoolyckan

Missa inte chansen, boka nu! Du är ju en oerhörd begåvning. Jag såg det även i filmen om Utby-rallarna där bl a två av mina brorsöner medverkar. Salerno är huvudort i provinsen.


Sverige har varit relativt förskonat från allvarliga flygolyckor. Flygsäkerheten är hög, men det går aldrig att helt utesluta olyckor – och. De tillhörde eliten av det svenska flygvapnet. De hade flugit ned den första leveransen av det svenska bomplanet B till Etiopien och fått betalt i. Eftersom svenskar, med den legendariske Carl-Gustaf von Rosen i spetsen, hade anställts. Saab B 17A till Etiopien.


Fyra personer överlevde. Vädret var mycket dåligt med tjock dimma. The original rug was a gift to the. Magnusson blev den sista, för bara månader sedan. Antecknas bör att av de överlevande vid kraschen avled senare en och överlevde slutligt man, flera svårt skadade.


Det var något av ett under att någon alls överlevde kraschen. Btill Etiopien drom in i ett berg i Italien. Nu var det bara att köra!


De digitallok jag inhandlat och kört analogt de senaste åren smög fram. Jag kunde tuta med mitt Hectorrail! Sista minuten-erbjudanden.


På väg tillbaka till Sverige kolliderade T-Flygs Bristol Freighter SE-BNG med Monte Garro, inte långt från. Swedish Aviation Historical Review - Svensk flygplanshistorik med inriktning på militära fpl och Flygvapnet. Efter en högtidscer~moni med kransnedläggning vid monwnenlel pil det lilla torget beSÖk­ tes det svensk-itallenska barndaghemmet. Expropriation av fastighet som blir utsatt för hälsovadligt flyg- buller. Ersättning, i samband med expropriation, av skada genom uppkommande flygplatsbuller.


Men han kallades inte så. Gått Flygkrigshögskolan och sen dess tekniska kurs. Bästa vännerna var den legendariske Göte Ekdahl, Då Öv Lambert Meuller chef FC, Bo Ruben och Palmstierna m fl. Olika falla ödets lotter.


General Sven-Olof Olson Mina varmaste gratulationer på 90-årsdagen. Advokat, Byggnadsingenjör : Politik, Rättspolitik, Mänskliga rättigheter, Konstitutionell rätt. En så väl nog för alla och i vart fall flesta oerhört priviligerad skara. Vi hade ju Rosengården.


Våra föräldrar var mor Britta Westdahl, född Wockatz och sen far Gunnar Westdahl. Vår förste far var stridsflygaren och provflygaren i Svenska Flygvapnet kapten Eskil Westdahl.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения