понедельник, 9 апреля 2018 г.

Hantverkare söker fru tv3

Vi har seniora yrkesmän. Få hjälp till ett bra pris! Vi erbjuder ROT och RUT-jobb. Se information om Skattereduktion! Se våra referenser och få mer info! Duktiga seniorer med stor kunskap.

Se var vi har våra lokalkontor! Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala hantverkare. Tre singelkvinnor får besök av sex hantverkare som hjälper dem att renovera hemmet – och tävlar om deras hjärtan. Nu kan Nöjesbladet avslöja att TVlåter tre singelkvinnor kombinera dejting och renovering i nya ”Händig man sökes” med premiär i början av februari.


Var och en av kvinnorna får besök av sex hantverkare som hjälper till att förvandla deras hem till inredningsporr – och kämpar om deras gunst samtidigt. I programmet får deltagarna besök av hantverkare som ska förvandla deras hem samtidigt som de kämpar om kvinnornas gunst. Nordiskfilm TV söker nämligen hantverkare till ett kommande program som planeras att sändas på TV3.


Längtar du efter kärleken?

Hantverkare söker kärlek i TV3. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Och TVlär icke ha problem med att hitta sökande till en ny säsong. Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12. Sällan har man sett ett dejtingprogram där huvudpersonerna har så mycket att vinna – i reda pengar.


Det är ju svindyrt att anlita hantverkare. Kan bara tänka mig vad en husrenovering skulle kosta med striptease och happy ending inkluderat. I TV:s nya dejtingprogram ska hantverkare tävla om tre singelkvinnors kärlek. Detta i nya tv-satsningen Händig man sökes. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av.


Finns nu även på Apple TV! Nu har du chansen att skriva ett brev till dem och kanske. TVsöker nu efter härliga singeltjejer till ett nytt byggprogram Vill du får ditt hem renoverat i sommar? Bor du i ett hus eller på en gård?


Har du ett extra gott öga till hantverkare ? Sök då till vårt nya program! Ensam mamma söker blir en riktig kärlekssaga för Theodora, Camilla och Elin. Under en sommar av romans och bankande hjärtan dejtar de tre singelmammorna sina beundrare för att finna mannen med stort M.

Störst på gratis svensk play. Därför blir det en kortare TV-kväll än vad det har varit tidigare veckor men vi har fortfarande både Bonde Söker Fru , Efterlyst och Paradise Hotel att ta del av. Tyvärr går sistnämnda programmen samtidigt men det går alltid att se dem i repris på deras Play-kanaler.


SVT Play, TVPlay Viafree, TVPlay, Kanal Dplay, TVPlay Viafree, TVPlay Viafree, Kanal Dplay, TVPlay Viafree och UR Play. Streama via datorn, surfplattan eller mobilen. Tjänsten är helt gratis och innehållet uppdateras med nya program varje dag.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения