четверг, 26 апреля 2018 г.

Spärrfärg beckers

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Grund- och täckmåla i ett.


Beckers Isolerfärg är en vit helmatt grund- och täckfärg för väggar och tak inomhus. Färgen hjälper till att stoppa genomslag från niktion-, brand-, sot- och vattenskador. Dessutom klarar färgen vissa typer av spritpennor och klotter.


Stoppar genomslag från nikotin-, brand-, sot- och vattenskador. En vit vattenburen isolerande spärrfärg från Beckers som döljer dåliga lukter och missfärgningar från bland annat sot, niktotin, vattenskador och vissa typer av spritpennor. Används som grund- och täckfärg på såväl väggar som tak. Håll undan missfärgningar!


Jobbar du med känsliga kunder kan du som yrkesmålare ha nytta av någon av Beckers lackfärger som utsöndrar en minimal doft under målning. Produkter för dig som är målarproffs. För målning av alla ytor i hus eller lägenhet - använd produkter från Beckers Färg.


Besök oss när du ska måla golv, väggar, tak, terrasser eller annat. Isolerfärg från Beckers med vit kulör i 4-liters förpackning är en vattenburen helmatt spärrfärg som har isolerande egenskaper. Det är inte bara din husfasad som behöver ett långvarigt skydd. Skydda ditt trädäck, utomhusmöbler, staket och andra ytor med Beckers utomhusfärg.


Spärrfärg beckers

Färg har fascinerat och påverkat människan genom alla tider. Vi på Beckers har uppmuntrat svenska folket att måla om sina hem i över 1år. Låt oss guida dig med inspiration, kreativitet och nytänkande. Med Beckers har du en affärspartner som gör dina jobb både snabbare och effektivare. Och därmed mer lönsamma.


Det kan vi erbjuda genom ett heltäckande produktsortiment med unikt hög kvalitet i samtliga produktkategorier. Dessutom erbjuder vi dig marknadens bästa support och service. Jobba smart – jobba med Beckers produkter. Skydda dina snickerier, möbler och andra ytor av trä - måla inomhus med lackfärg av högsta kvalité från Beckers Färg. Här hittar du väggfärg av högsta kvalitet för omålade, tidigare målade eller tapetserade väggar inomhus.


Spärrfärg beckers

Upptäck Beckers Färg för innervägg. Alkydoljebaserad spärrfärg för inomhusbruk. Reducerar risken för genomslag av sot, nikotin, fett och annan typ av smuts. Reducerar även risken för kvistgenomslag och kan användas i stället för kvistlack. Kvistgenomslag är dock ett naturligt fenomen som kan uppkomma efter tid trots behandling.


Kan övermålas med alla färgtyper. Det här är en vit, matt grundfärg avsedd för att hindra blåsbildning på tapet,binda upp kvarsittande tapetbaksida samt binda upp stoftiga ytor till ett. Panellackvit Beckers Panellack är en halvmatt klarlack med förstärkt UV-skydd för lackning av vägg- och takpanel inomhus. Det är en kombinerad grund och spärrfärg för just paneltak osv.


Spärrfärg beckers

Den innehåller en kvistlack och lite epoxiharts som isolerar mot kvistgenomslag osv, på det viset så slipper du att behandla med kvistlack innan målning med grundfärg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения