пятница, 23 июня 2017 г.

Farang tvserie

Created by Malin Lagerlöf, Stefan Thunberg. With Ola Rapace, Louise Nyvall, Sahajak Boonthanakit, Gerhard Hoberstorfer. Former criminal Rickard has vanished. Rickard (Ola Rapace) är en före detta kriminell som efter att ha vittnat mot sina kumpaner lever i Thailand med skyddad identitet.


Tio år senare söker hans tonårsdotter Thyra upp honom.

Efter ett uppmärksammat bankrån lämnas Rickar som spelas av Ola Rapace, utan valmöjligheter. Han tvingas fly Sverige och överge sin familj för att börja om på andra sidan jorden. Det är utgångspunkten för nya dramathrillerserien Farang , som har exklusiv premiär i vår betaltjänst C More den mars. Farang är en bitvis spännande och välgjord thrillerserie i åtta delar. Serien är dessutom riktigt snyggt filmad och bjuder på en massa stämningsfulla scener och miljöer.


Tyvärr blir den mellan varven lite väl styltig och krysta i det stora hela tycker jag dock att den fungerar. Se Farang Säsong Avsnitt 1. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.

Prova veckor gratis - utan bindningstid! Svenske Rickard lever ett tillbakadraget liv i halvkriminella kretsar i Thailand. En dag dyker dottern Thyra, som han inte sett på tio år, plötsligt upp och. Skicka oss ett mail med hela titeln på serien samt en länk till den på så ser vi över möjligheten att lägga in den i vårt arkiv. Streama Farang på vår betaltjänst C More.


Läs mer här och prova C More gratis i två veckor - utan bindningstid! Här hittar du roliga komediserier, spännande thrillers och romantiska kostymdraman. Restaurang Farang bjuder dig på en upptäcktsresa till de sydostasiatiska matkulturerna i Thailan Vietnam, Malaysia och Indonesien. Delbetala i upp till månader. Stort urval av mobiltelefoner.


Köp online och få snabb leverans! Se vårt sortiment av klocker här. Leverans till din dörr på 48timmar! Swedish Rickard has been living a quiet life for ten years in semi-criminal circles in Thailand. One day, his fifteen year old daughter suddenly shows up and turns.


Under de inledande avsnitten visar det sig däremot att Farang är precis som vilken annan svensk thrillerserie som helst. Dotterns närvaro blir en väg ur isoleringen, men priset är.

Mattias Bergqvist recenserar de första fyra avsnitten. Thailand med skyddad identitet. På Farang serveras rätterna i skålar och på fat som ställs mitt på bordet och alla i sällskapet delar på dessa rätter.


TV-serie med Ola Rapace och Louise Nyvall. Vårt sätt att servera maten skiljer sig på så sätt från många traditionella restauranger där var och en av gästerna beställer sin egen maträtt. Share food inbjuder till en social och avslappnad upplevelse.


Farang skulle jag vilja se, men inte att jag skaffar C more enbart för det. Kommer säkert senare på någon tv-kanal. Vill du se den medan den är ny utan att skaffa C more så finns det ju ful-streams alternativ.


Ola Rapace spelar Rickar som flytt från Sverige och bott i tio år på flykt i Thailand där han hankar sig fram små småkriminell i Phuket med ny identitet och ett pris på sitt huvud.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения