среда, 26 августа 2015 г.

Isveç aile birleşimi bekleme süresi

Isveç aile birleşimi bekleme süresi

Bu konuda üstteki maddeyi aynı şekilde kapsamaktadır. Birinci dereceden aile üyesi olmak veya evlilik yapmak gerekir. Fakat bu süreç oldukça zordur. Sığınma talebi incelemesinin yapılması uzun sürebilir. Bekleme süreleri de kişiden kişiye değişebilir.


Prosedür gereği aile birleşimi yapacak olan vatandaşlar için sertifika geçerlilik süresi altı ”ayla – buçuk yıl” arasındadır. Soru : Vize başvuru esnasında Almanca sorulara cevap veremedim ve verilen yazılı kağıttaki soruları cevaplayamadım. C: İsvec aİle bİrleŞİmİ vİzesİ hakkinda yardim? Eger size inarnirsalar mulakata gerek duymazlar.


Ben finlandiyede yasiyorum evlilik yaptim inandirici bulmuyorlar beni ikinci mulakata cagiriyorlar hatta burada yakup isminde bir turk sefer mulakata oldu ve en sonunda aldi. Benim yaşadığım süreç: Almanya’da iş bulup Mavi Kart çıkarttım ve eşim yanıma gelebilmek için aile birleşimi vizesine başvurdu. Her ne kadar eleştirilse de günümüzde İsveç aile birleşimi vize başvuru sonuçları ay içinde sonuçlanmaktadır. Aile birleşimi vizesi nedir? Oslo polis bölgesindeki kaynakların yetersiz oluşu son derece talihsiz bir durumdur.


Konsolosluğu, İsveç aile birleşimi vize işlemlerinde belirtilen belgelerin orijinal ve fotokopisi olarak beyan edilmesini istemektedir. Konsolosluğu, gerekli görmesi durumunda ek evrak talep edebilirken yine bu belgelerin İsveçce olarak tercümesini isteyebilir. AILE BIRLEŞIMI (RED ALANLAR IÇIN) Red alanlara aile birleşimi hakkı tanınmamaktadır.


Sizlerde bilgi sahibi olmak. C: İsveç aile birleşimi vizesi hakkında yardım. Birçok ülkede yapılan aile birleşimi vize başvurusuna karşılık olarak Mısır için yapılan aile birleşimi vizesi başvurularında hem başvuru şekli hem de prosedürler değişiklik oluşturmaktadır.


Bu davada, itiraz edilen karar alındığında yılı aşkın süredir evli olmalarına rağmen, söz konusu çiftin durumu, sponsorun Hollanda’ya gelmesinden iki yıl sonra evlenmiş olduklarından dolayı aile birleşimi değil aile kurma olarak ele alınmıştı. AB vatandaşıysa ( İsveç vatandaşı haricinde) farklı kurallar uygulanmaktadır. Bu hizmet için VFS Global üzerinden, ücretsiz olarak, randevu almanız gerekmektedir ve işlem süresi daha uzun olabilir. Böyle, gerçek dışı şeyler yazıp, onları endişelendirmeyin. DOFI`nin sitesindeki bilgiler dışındaki duyumlara da inanmayın.


Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri. AAlmanca Sertifikası aslı ve adet fotokopisi, B. Müsaadesi Başvuru Formu. Konsolosluk, aile birleşimi işlemleri için diğer vize işlemlerinde olduğu gibi randevu ile çalışmaktadır.


Isveç aile birleşimi bekleme süresi

Eğer referans kişi Norveç’e aile birleşimi izni yoluyla geldiyse, D-vizesi başvurusu normalde olumsuz olur. Eşlere ek olarak, aile birleşimi yapmak isteyen çocuklar da başvuru yapabilir. Belçika artık eskisi gibi, aile birleşimi yada diğer vizelerin onaylanmasını kolay kolay sağlamıyor.


Ulusal vize, diğer adıyla D-vize olarak da adlandırılmaktadır. Başvurucular, randevu saatinde istenen belgelerle birlikte vize merkezinde bulunmalı, evraklarını teslim etmelidir.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения