вторник, 18 августа 2015 г.

Lp skivor stockholm

Lp skivor stockholm

Fri frakt vid köp över 500kr. Köpa cd stockholm – Sök efter kvalitetshem nära dig på Mitula. Vi köper och säljer plattor i alla genrer. Vi på Mickes välkomnar dig till vår butik på Långholmsgatan på Söder i Stockholm.


Här kan du titta på både nya och gamla vinylskivor i de flesta genrer. Skivbutiker och framförallt vinyl har ökat i popularitet de senaste åren. Vilket vinyl-fan som helst kan intyga är det är något alldeles särskilt med att lyssna på musik från en LP - skiva. Stockholm har ett gäng riktigt bra vinylbutiker som säljer och köper både nytt och begagnat. Hitta massor av musik på vinyl och cd - från klassiska mästerverk till underground-musik.


Stans bästa second hand för lp - skivor. Engelska rariteter köpes, bra betalt! Jag finns i Stockholm och betalar kontant direkt om du vill sälja. Hej ,,jag har en o mycket ovanlig.


Det säger allt du behöver veta om Stockholms största skivbutik för second hand- skivor , som också erbjuder affischer, memorabilia, filmer, leksaker … här finns helt enkelt allt du kan tänka dig. Vi har samlarobjekt och vanligare vinylskivor till salu. MOFI släpper fyra titlar med Dire Straits.


Skapa bevakning för lp skivor Vi skickar dig ett e-mail när något som matchar din sökning finns till försäljning. LP - skivor , EP- skivor , bildskivor, grammofonskivor, plattor, singlar m. Hela samlingar köpes kontant. BETALAS FÖR RARITETER!


Lp skivor stockholm

RING eller SKICKA SMS NU FÖR FRI VÄRDERING I BUTIKEN ELLER HEMMA HOS DIG! Vinylskivor, CD skivor , gamla klassisker till nyare släpp, vi listar de bästa skivaffärerna och skivbutikerna i Stockholm med absolut bästa utbudet. RECORD PALACE är Sveriges största internetbutik för begagnade och ovanliga skivor (vinylskivor, C memorabilia m.m.). Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt.


Enstaka exemplar eller mindre och större samlingar. Jag kommer och tittar på skivorna oavsett om de står på en mörk vin ett överfyllt garage eller i ett trångt. De billigare skivorna betalar vi mindre procentuellt för. Ring eller maila vad ni har! Jag köper gärna dina gamla vinylskivor.


LP , EP och singlar gjorda på 60- och 70-talet, enstaka exemplar eller hela samlingar. Mejla och berätta vad du har så återkommer jag med ett BRA pris! COM hittar du massor av vinylskivor till förmånliga priser. Välj bland nya och gamla favoriter. I butiken hittar du ett brett sortiment bestående av tusentals olika vinylskivor, cd- skivor och dvd- skivor i en mängd olika musikstilar.


Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga produkt till ett så lågt pris som möjligt. Därför går vi alltid igenom våra inköp av begagnade skivor noga så vi inte säljer något i dåligt skick.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения