вторник, 18 августа 2015 г.

A kassa byggnads

Vision är fackförbundet för dig som är anställd inom kommun och landsting. Bli medlem i fackförbundet Vision. Vi ger dig en rad förmåner.


Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare. Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag.

Att stå inför arbetslöshet väcker många frågor. Vad händer om jag blir arbetslös och vad händer när dagarna börjar ta slut? Vi har svaren på det mesta. På Mina sidor hittar du våra e-tjänster för dig som är arbetslös. För att logga in från dator behöver du en e-legitimation, från telefon eller surfplatta behöver du ett mobilt BankID.


Här på vår webbplats hittar du all information du behöver när du blivit arbetslös. Det är också härifrån du loggar in på vår e-tjänst Mina sidor.

Komplettera a-kassan med en inkomstförsäkring. A-kassan riktar sig även till både anställda och målare inom måleriyrket. För att bli medlem måste du uppfylla något av nedan krav – Du jobbar som. Om du jobbat på en arbetsplats med kollektivavtal så upphör inbetalningen av din tjänstepension och tjänstegrupplivförsäkring – därför är det viktigt att du ser över ditt försäkringsskydd.


Tjänstegrupplivförsäkringen har ett efterskydd i två år vid arbetslöshet. Du kan bara vara medlem i en a-kassa i taget och du får inte ha fyllt år. Det kan du läsa mer om här.


För dig som är anställd som anläggningsarbetare, betongarbetare, glasarbetare, maskinförare, murare, målare, plåtslagare, träarbetare eller VVS-arbetare. Gäller även målare som har eget företag med tre eller färre ägare utan andra yrkesutövare. Till oss är du som arbetar inom bygg- eller måleribranschen välkommen. Vår kunniga personal nås på telefon helgfria vardagar.


Det går också bra att skicka e-post till oss. Om du blir arbetslös är det viktigt att du går till Arbetsförmedlingen din första arbetslösa dag. För enskilda ärenden, ring. Ett medlemskap i Byggnads A-kassa ger en trygghet vid förlorat jobb.


Läs mer om fördelarna av att gå med i a-kassan och varför du bör bli medlem i facket.

Tiotusentals byggnadsarbetare och målare är med i Byggnads A-kassa. Medlemsavgiften är ett antal kronor lägre per månad för dig som är kollektivt ansluten till Svenska Byggnadsarbetareförbundet. Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.


Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare. Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения