понедельник, 24 августа 2015 г.

Terapeut kungsholmen

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid och remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Erfaren psykolog i Stockholm. Välkommen att boka en tid.


Jag bedriver lång- och korttidsterapi, familjerådgivning och parterapi. Jag behandlar depression, ångest, ätstörningar, låg självkänsla, svartsjuka och paranoida tankar, problem i relationer, trauma och bearbetning av sorg. Jag har som terapeut specialiserat mig på relationer, i bemärkelsen de relationer vi har till varandra och till oss själva. Vi erbjuder hudvård för ansikte och kropp, fotvår manikyr, vaxning, massage och försäljning av produkter. Terapi stockholm kungsholmen.


Terapeut kungsholmen

Energi massage Fot massage Koppnings massage. Dessa två faktorer gör tillsammans att det är bäst att boka in ett par orienteringssamtal till en början. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Ni kan också prata om möjliga behandlingsmetoder.


Vi arbetar med evidensbaserad parterapi. Genom att hjälpa par kommunicera bättre vill vi förebygga psykisk ohälsa hos vuxna, och hos barn som annars kan drabbas av de vuxnas konflikter. Vi beklagar detta och tackar alla patienter som besökt oss under årens lopp. Serafens vård- och omsorgsboende, som kan sätta kraft bakom orden trygghet, struktur och stabilitet.


Terapeut kungsholmen

KBT terapi stockholm kbt-samtalsterapi kbt-behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan. Kognitiv beteendeterapi. Behandling med Kognitiv beteendeterapi (KBT) innebär vanligen att du träffar din psykoterapeut mellan fem och tjugo gånger.


Bra kommunikation, med buss och som stannar utanför dörren. Nära till tunnelbana Grön och Blå linje. Kungsholmens stadsdelsförvaltning söker nu en leg. I omgivningen finns ett stort utbud av restauranger och här finns möjligheter till härliga promenader vid vattnet. Som terapeut har jag specialiserat mig på relationer – våra relationer till varandra och relationen till oss själva.


Jag arbetar både med par- och individualterapi. Många gånger har vi har en vilja att utvecklas – vi förstår att det finns en större potential – men kan inte hitta de rätta verktygen för att förändra en relation. I vår behandling med par arbetar vi utifrån IBCT.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения