среда, 19 августа 2015 г.

Brač resmål

Brač resmål

Ving säljer resor med charter samt paketresor med hotell och reguljära flyg. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Ta reda på vilka resmål som är bäst i Europa enligt miljontals riktiga resenärer. Här finns de bästa resguiderna, smartaste restipsen och inspirationen för din drömresa.


Brač resmål

Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Belgien ett hett resmål ? Kanske associerar du till torra EU-byråkrater i Bryssel eller tätbefolkade anonyma städer i ett platt landskap. Huvudstaden Bryssel är, trots att den präglas av internationell politik, en trevlig weekendstad med ett bra utbud av restauranger och barer.


Momondo guidar er till den populära babymoon med de bästa restips och bra resmål för gravida. Generellt är den skyddade östkusten bättre för stränder och ba medan den karga västkusten lämpar sig utmärkt för surfing. Bäst tid att åka: Året runt (dec–april för valskådning). Resa hit: Direktflyg till Los Angeles och hyrbil eller buss vidare söderut. Eller flyg med en mellanlandning till San José del Cabo.


Hvar stad är största resmålet , men Jelsa passar barnfamiljer bättre. Makarska rivieran – världens vackraste kustremsa. Kustremsan går mellan Split och Dubrovnik och hör till en av världens vackraste. I januari kan det dock förekomma plötsliga skurar (som i och för sig följs av strålande solsken) och om du vill åt det varmaste vädret är det bäst att du håller dig till kustområdena, längre in mot bergsområdena kan det nämligen bli lite kyligare.


Du kan räkna med grader i vattnet och omkring grader om natten. Bali är det perfekta resmålet som erbjuder något för alla. Detta tropiska paradis har en unik blandning av moderna turistanläggningar i kombination med underbar shopping, stränder och ett rikt kulturarv.


De balinesiska människorna är stolta över att ha bevarat sin unika hinduiska kultur. Mallorca är ett skönt resmål med milslånga stränder och fina badorter. Palma stad är dessutom ett hett weekendresmål med bra shopping, trevliga restauranger och mysiga omgivningar.


I maj är det grader varmt på dagen och i vattnet är det upp till grader. Budapest är även kända för sin bra , och prisvärda, mat och dryck. Att flyga till Budapest tar till timmar och direktflyg går från Stockholm. Det går även direktflyg från Köpenhamn.


Med BRA är det enkelt och smidigt att flyga charter. I Bračs bördiga jord produceras vin, goda oliver och söta citrusfrukter. Här njuter man sin måltid länge på någon av de riktigt bra restaurangerna som finns på ön.


Det serveras både lokala specialiteter och mat från hela världen, och till maten dricker man med fördel det populära bordsvinet Bolski Plavac. Här är nya resmål i Europa att upptäcka asap Från soldränkta stränder i Provence till spännande arkitektur i skotska Dundee. Lonely Planet har listat de tio bästa destinationerna att besöka i Europa i år – och de är alla något mer udda platser som inte tidigare lockat de stora turistmassorna. Riktigt varmt i november är det i våra asiatiska resmål så som Thailan Bali och Vietnam, men även i Jamaica, Dubai och på Maldiverna.


Brač resmål

I november behöver man dock inte resa fullt lika långt för att hitta riktigt sköna temperaturer till sin solsemester. Kanarieöarna är ett bra tips med sina 24° i luften och 20° i vattnet. Apollo erbjuder resor till Cypern för såväl barnfamiljer som par. Med ett härligt väder och över 3soldagar om året är Cypern det perfekta resmålet för dig som älskar sol, bad och vackra stränder.


Bra restauranger och många sevärdheter gör inte saken sämre. Boka gärna en snorkelutflykt till Koh Similan Islan en ö-grupp där kronprinsen har sitt sommarresidens. Här finns ett av världens bästa dyk- och snorkelvatten och fantastiska korallrev att upptäcka. Khao Lak är i övrigt väldigt lugnt så det är ett bra resmål för familjer och andra som vill ha absolut avkoppling.


Res med Ving och upptäck världen! Res till exotiska resmål på en långresa, inspirerande storstäder för en weekend och härliga semesterorter med bra hotell för alla smaker. Det finns alltid något nytt att upptäcka, oavsett om du vill till resmål långt bort, eller vill upptäcka något lite närmre.


Vår vinternyhet är Mauritius som prismässigt ligger i nivå med Thailand och kan vara ett bra och spännande alternativ. Jag rekommenderar även vår andra nyhet Bali dit jag faktiskt själv ska i vinter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения