среда, 19 августа 2015 г.

Översätt

Bidra till Street View Det är enklare än någonsin att skapa. Search for terms in the whole page, page title, or web. Hämta språk som du vill använda offline. Könsspecifika översättningar. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.


Tryck på nedåtpilen för att välja mellan tillgängliga språk. Om du vill hämta båda språken för att använda dem offline låter du kryssrutan Översätt offline vara markerad. När du befinner dig på en webbsida på ett annat språk, högerklickar du på den. Klicka sedan på Översätt till svenska i listan över alternativ.


Vilket språk som visas beror på valt standardspråk i Windows. Finska - svenska ordbok online på Glosbe. Man har alltid översatt texter från ett språk till ett annat: I antiken och under medeltiden förekom främst översättningar av religiösa skrifter och översättningar av dikter och fabler av gamla författare, och förekommer idag med översättning av litteratur, och särskilt översättningar av texter, tal.


Översätt

Språk eller tungomål är ett system för kommunikation, som används av människor och som barn tillägnar sig under sina första levnadsår. Barn lär sig använda språk lika naturligt, som de lär sig att gå. Välj språk som översättarverktyget skall arbeta med. Skriv in eller kopiera in texten i det övre fältet och klicka på knappen „ översätt “. I det nedre fältet visas omedelbart den önskade översättningen, som du sedan kan markera, kopiera och använda för dina egna behov.


Krosslistor för tändstift, sök på ett märke och få förslag på upptill andra märken. Omvandla mått, översätt språk och mycket mer. Alla länkar fyller någon typ av praktisk funktion : Om omvandla. På denna sida kan du omvandla mått, översätta språk och mycket mer. Tala omgående språk och konversera i skrift på mer än 1språk!


På fliken Granska i gruppen Språk klickar du på Översätt. Klicka på Översätt dokument ( Översätt objekt i Outlook). Från- och Till-språket du har valt visas. Dela med dig Fahrenheit, temperatur.


Online ordbok som täcker nästan alla språk. Genom att fortsätta surfa godkänner du att vi använder cookies. Tänk på att du endast kan skriva ord eller meningar utan punkt.


Översätt

Translate är den ledande översättnings- och ordboksappen. Få översättningar på över 1språk. Svensk Engelsk Lexikon.


För en del större språk finns möjlighet att installera en ordlista, så att översättning sedan kan göras utan internetanslutning, vilket annars kan vara dyrt utomlands. Man kan behöva installera ett tangentbord för det andra språket. Ordboken känner igen ordböjningar och sammansättningar.


Det finns även en översätt ningsmaskin.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения