среда, 12 августа 2015 г.

Mille notti överkast

Mille notti överkast

Handla smidigt och bekvämt online! Just nu har vi utförsäljning. Fynda så länge lagret räcker! Unna dig något nytt till sängen. Allt finns hos Sleepo. Påslakan för alla smaker. Inredning av högsta klass.


Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Bra priser på kvalitetsdesign från världens bästa varumärken. Hos oss får du alltid dagars öppet köp och fri frakt vid köp över 3kr.


Samtliga av lika fantastiska kvaliteter. Stoppning i polyestervadd. Finaste material i krispig percale och len satin. Sommarkollektion inspirerad av sommar vid Medelhavet. Back to products Next product.


Storleken 150x2kan användas som alternativ till täcke eller som dekorativ filt. Mille Notti Vivace Örngott 5kr – 6kr. God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design.


Mille notti överkast Överkast av finaste kvalitet. Deras överkast i satin är tillverkade av kammad bomull som ger en lyxig look och känsla. Den täta väven i tyget gör att överkastet är tjockt men ändå enkelt att hantera. Sovrummet är din egen oas där du börjar och avslutar dagen.


Mille notti överkast

Med vårt breda sortiment av bäddprodukter kan du skapa ett sovrum utöver det vanliga. Vår passion för kvalitet både syns och känns. Välj bland våra sängkläder, kuddar och täcken, och matcha sedan med dekorationskuddar, plädar och överkast i fin och tidlös design.


Hitta dina favoriter bland Sleepos stora sortiment. Det tidlösa överkastet är certifierat enligt Öko-Tex Standard 1som innebär att produkten är fri från skadliga ämnen och är säker att användas av både barn och vuxna. Stentvättat överkast i 1 förkrympt bomull. Alessia är gjort i 1 bomull vilket gör överkastet mjukt och skönt. Välj mellan olika storlekar nedan.


Mille notti överkast

Alessia har ett minimalt quiltat mönster med en quilta randig bård som ger överkastet en snygg och tidlös stil. Börja dina drömmar hos oss. Sovkoncept är en kedja av sängbutiker som ägs och drivs av handlare med lång erfarenhet från branschen.


Köper du ditt nya överkast levereras det fraktfritt och enkelt till ett postombud nära dig. Vi har valt att samarbeta. Våra överkast finns i en rad olika färger, vilket gör det lätt att matcha till övrig inredning och textil i sovrummet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения