вторник, 18 августа 2015 г.

Besiktningsprotokoll carspect

Besiktningsprotokoll carspect

Vi har detaljerade fordonsuppgifter. Se besiktningskollen idag! Få detaljerade fordonsuppgifter. Använd vår gratistjänst idag! Se den begagnade bilens historik.


Carspect är ett ledande företag inom besiktning med stationer runt om i landet. Det är lätt att hitta en station som ligger nära dig samtidigt som du kan vara säker på att din besiktning är i goda händer. Välkommen att kontakta Carspect vid frågor. I andra fall behöver man återkomma på en efterkontroll inom dagar för att undvika körförbud och en helt ny kontrollbesiktning.


Besiktningsprotokollet är en offentlig handling och Carspect har därmed skyldighet att lämna ut detta vid förfrågan. Har du tillgång till registreringsnumret kan du alltid fråga efter besiktningsprotokoll utfärdade av Carspect. Carspect för inga noteringar om vilka protokoll som efterfrågats eller av vem eller för vilket ändamål.


En kopia på besiktningsprotokollet skickas som en pdf per e-post. PERSONUPPGIFTER GDPR: Vi behöver dina uppgifter för att kunna hantera ditt ärende. Efter att ärendet är klart raderas dina uppgifter. Transportstyrelsen skickar inte ut besiktningsprotokoll.


Om du vill ha en kopia på ett protokoll, ska du vända dig till det företag som har genomfört besiktningen. Vi besiktar dina lätta fordon inom timmar! Vill du läsa besiktningshistorik? Carspect satsar på nytänk såsom kvällsöppet, drop-in-tider, personligt bemötande, servicetänkande och att finnas där människor finns.


Besiktningsprotokoll carspect

Företaget vill förändra branschen och tror att det finns stora möjligheter att lyckas med det. Bilprovning av bilar och lätta lastbilar hos DEKRA Bilbesiktning i Hässleholm Skåne. Boka tid för besiktning av din bil online.


Med vårt breda utbud täcker vi marknaden för att hjälpa både privatpersoner och företagskunder till ett säkrare och mer ekonomiskt fordonsägande. Funkade för mig i mitten på januari annars är det nog att traska ner till den närmsta besiktnings terminalen och fråga! Välja en station för att se öppettider, adress och annan information. Här kan du boka besiktning av din bil online. Boka bilbesiktning hos Opus Bilprovning eller kom förbi för en kontrollbesiktning på drop-in.


Vi garanterar en bilbesiktning inom timmar. Många av våra stationer erbjuder Drop-in-besiktning. Hitta var din närmaste finns - och om det är kö eller ej. Kolla upp bilen med CARFAX idag!


Bilen är besiktigad 6. Har en kopia på besiktningsprotokollet där det står att den gick igenom helt utan anmärkning. Betala direkt här i bokningen eller vid besiktningen. En del av A-Katsastus.


Besiktningsprotokoll carspect

Lista besiktningsstationer Lista bilverkstäder Kravet på ackreditering gäller alla typer av besiktningar, det vill säga kontrollbesiktning. Då är vår minibuss godkänd ett år till efter en besiktning hos helt nya Carspect stationen i Upplands-Väsby. Nybyggd Carspect Station. Stället ligger precis vid E4:an i en nybyggd byggnad som innehåller ett gäng andra företag. Boka besiktning på vår hemsida, via kundtjänst eller sväng förbi på drop-in.


Obokad bilbesiktning - välkommen på Drop-in besiktning hos DEKRA. Drop-in erbjuds i mån av tid - besök stationen för att anmäla ditt önskemål. När det är dags att besikta bilen är du välkommen till oss på Besikta Bilprovning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения