четверг, 13 августа 2015 г.

Bästa foundation mogen hy

Gör underverk för dina ögon. Tar bort påsar och mörka ringar. Grunden för en snygg makeup. Primer, foundation, concealer m. Köp Foundation hos Svensk Hälsokost. Fri frakt, bra priser och snabb leverans!


På KICKS hittar du de största varumärkena inom makeup och hudvård. Lägg krutet på en bra sminkbas. Vi har foundations från välkända varumärken.


Hjälp, min foundation lägger sig i mina rynkor och linjer! I dag finns flera foundations specifikt för mogen hy. Flytande, mousse, puderform och mineraler. Leta efter fuktrika, halvtäckande varianter och skippa allt som innehåller ordet matt på etiketten – det betyder puder som kan lägga sig i linjerna. Men vilken är den bästa foundation för dig som passar just din hudtyp och behov?


Bästa foundation mogen hy

Nedan har vi delat in några av våra mest populära foundations efter torr, normal, fet och känslig hy för att du enkelt ska kunna orientera dig. Främst är den avsedd för mogen hu men den fungerar minst lika bra för den yngre hyn. Trots att täckningen är mycket bra kan inte foundationen anas på hyn , den finns helt enkelt bara där och förbättrar utan att synas precis så som en bra produkt ska. Applicera på osminkad hud eller som sista steg i din basmakeup, efter foundation , bronzer och rouge.


Har du ljus hy är en skirt pärlfärgad eller svagt gyllene champagnefärg ett perfekt val. Mörkare hy passar i nästan alla färger – även en djupare brons. Stort test av vilka foundations som är de bästa och vilken du ska köpa om du letar efter ny sort för just din hy. Perfekt för mogen eller torr hy. En tunn men täckande foundation med solskyddsfaktor som smälter bra in i huden.


Resultatet blir naturligt och du får en fin lyster i ansiktet. Har du torr hy är detta en foundation för dig eftersom den inte lägger sig i de torra flikarna utan smälter in som en hudkräm i huden. Fina, rosiga pärlpigment skapar en optisk illusion av fräschare hy. Makeupen lägger sig snyggt och håller längre. En mix av silikoner spacklar igen fina linjer och förminskar porerna.


Hudytan blir en jämn kanvas för foundation ”, säger Maria Ahlgren. Minus för en otymplig glasburk. Sedan får du välja om du vill satsa på den fräscha, naturliga sportgrejen, en bra foundation för mogen hy eller en som bara håller länge. Skönhetsredaktör på Damernas värld.


Bästa foundation mogen hy

Det finns krämer anpassade för mogen hy med en brun-utan-sol effekt och du bör nog prova dessa specifikt. Om du inte får det att fungera väl kan du rådgöra med en skönhetsexpert på en salong eller liknande om en kräm som kan passa för just din hy. Storsäljande mascara som levererar. Limited Edition kit - Stor favorit. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken.


Stort utbud av populära skönhetsmärken inom smink, hudvår parfym och hårvård. En av de senaste trenderna när det gäller foundation är handväskvänliga dosor med foundation som appliceras med en svamp. Formulan, som oftast är ultralätt, smälter in i huden och kan byggas på i ett lager på lager- teknik för ett mer täckande resultat. LÄS MER: Så hittar du det bästa serumet för din hy. En foundation går att hitta i antingen flytande form eller i pulver-form.


Det som är avgörande vid val av en bra foundation är vilken hudton du har och om din hy är fet, normal eller av blandhy. Vissa foundations är mer täckande än andra och vissa har även en solskyddsfaktor, vilket är bra om man är mycket ute i solen. Våga testa på nya rutiner för att kunna hitta de färger och tekniker som framhäver just dina bästa drag. Mina bästa sminktips till en mogen hy är: Våga bryta dina gamla vanor när det gäller smink och testa något nytt. Använd tunna och lätta produkter.


Vilka är dina bästa tips för att få piggare ögon? När man blir äldre är det bra att lägga ner mer tid på makeupen och gärna välja produkter och färger som passar en mogen hy. Clarins everlasting foundation – En lite dyrare foundation men som passar alla hudtyper, ger huden en matt finish och naturlig lyster under timmar.


Denna passar också perfekt för torr hy , den ger en naturlig och jämn strålande hud och stabiliserar fuktighetsnivån i huden, från 2kronor. Skönt kylande primer som ögonblickligen fyller ut fina linjer och gör stora porer mindre synliga. Fyller ut ojämnheter och gör att din foundation sitter hela dagen. Har du oljig hy kan du dock vilja ha en matt finish för att få ett mer hållbart resultat och en torr hud ser oftast bäst ut med lystergivande och återfuktande foundation. Det finns också en poäng att ha flera foundations för olika tillfällen, förslagsvis en lätt, naturlig makeup till vardags och en mer täckande och hållbar till fest.


I början kan även mogen hud reagera på starkare ingredienser, så prova dig fram, öka användningen succesivt och låt huden vänja sig. Hur ser en ultimat hudvårdsrutin ut för mogen hy ? Den dagliga rutinen för en mogen hy liknar den för de flesta hudtyper – rengöring, serum samt dag- och nattcreme.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения