четверг, 13 августа 2015 г.

Axel arigato butik stockholm

Samma år öppnade man även upp en temporär konceptbutik i Stockholm. För inredningskonceptet svarar arkitekt Christian Hallerö som Habit har gjort en längre intervju med som är publicerad i senaste numret, och som tidigare samarbetat med skomärkets creative director Max Svärdh och även ritat inredningen till varumärkets butiker i. Denna gången belägen i hemstaden Göteborg, precis vid varumärkets huvudkontor på Södra Larmgatan. Märket gör allt från skor och kläder till accessoarer och i den iögonfallande lokalen säljs mode för medvetna tjejer och killar.


Då fanns det redan en stor efterfrågan på våra produkter, säger Max. Arigato är det japanska ordet för tack, och märkets grundare Albin Johansson och Max Svärdh valde namnet eftersom de alltid inspirerats av den japanska estetiken. Minimalismen har funnits i Japan i flera hundra år. Sedan tidigare har bolaget upprättat fysiska butiker – eller showrooms – i både Stockholm och London. Med tanke på investerarens geografiska bas är det inte otänkbart att bolaget förbereder en bredare satsning på den engelska marknaden.


Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata. Axel Arigato värderas i rundan till 1miljoner kronor, innan investerat kapital. Att ha rätt butik på rätt plats var nyckeln för oss.


Axel arigato butik stockholm

Likt vår tidigare Pop-up kommer vi att erbjuda ett unikt koncept för denna butik , där vi utöver sneakers, dam- och herrkollektioner och accessoarer kommer erbjuda ett program med events och händelser på veckobasis, säger Albin Johansson VD och medgrundare, Axel Arigato. Deras butiksyta kommer vara ca 1kvm. Den nya adressen är Biblioteksgatan och butiken kommer bestå av ca 1kvm butiksyta.


Varumärket erbjuder förutom exklusiva sneakers även dam- och herrkollektioner samt accessoarer. Nu öppnar man en pop up i Bibliotekstan i Stockholm. Allt om Stockholm var på plats och spanade in vilka sneakers gästerna hade på fötterna samt ställde frågan Vad är det mesta du betalat för ett par gympadojor?


Axel arigato butik stockholm

Helt nya och aldrig använda. Skokartong ingår vid avhämtning. Svart dunjacka Tech Down från Ganni. En dunjacka med en hög krage och dragkedja framtill.


Jackan har ett snölås och mudd på insidan. Kunderna i Göteborg välkomnas nu till en butik som med asfalt, musik, design och neon kommer att bjuda på en unik upplevelse. Köpta i butik i Sthlm. Ej ansluten kund Used By.


Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. I deras butik i City kan du hitta de flesta av märkets modeller. Adress: Norrlandsgatan Ps. Shoeline Bra utbud av vanliga sneakers, ofta till ett bra pris och man får plats med förvånansvärt mycket i de små butikerna. Unikt koncept”, säger vd:n och.


Sthlm Sales - Alla Utförsäljningar I Stockholm. Här samlar vi Stockholms alla utförsäljningar av mode, inredning mm. Ser ni att någon saknas,. Den mars invigs ytan som följer den minimalistiska estetik som märket är känt för, vilken de vill ska kännas mer som att gå in i ett galleri än en butik.


Hitta och få information om smålandsgatan stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Sneakers och vardagsskor - storlek ᐈ Avslutad jul 03:33. Vi säger bara, gå dit och kolla in denna fantastiska PoPUp från AxelArigato, sneakersmärket med en väl omnämnd butik i London.


Rutorna har vi försett med en gultonad glasfilm. Smålandsgatan i Stockholm ! Enkelt, galet effektfullt och lagom crazy!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения