понедельник, 17 августа 2015 г.

After work andra långgatan

Ett av nordens bredaste skönhetssortiment, 30. Auktoriserad återförsäljare av skönhetsmärken. Upptäck härliga parfymer online.


Baren kör schyssta priser, och du äter dig mätt för under hundralappen. I vår varierande meny finner du tex Burgare inspirerade från olika stadsdelar i Göteborg.

Se även vår A la carte! Ladda ner en PDF med vår meny här! Download the menu as PDF here! Zamenhof Ja, Zamenhof igen. Igen och igen och igen. Men inte heller aw:n går att klaga på.


Priserna är desamma men vad gör de när det finns drink på tap. På den värsta aw dagar, dvs den bästa av aw-dagar, är det Books and drinks med någon härlig författare, håll utkik!

Kings Head i Göteborg? Hjärtligt välkomna att komma förbi, vi tar inga bordsbokningar. På fredagar har vi After Work mellan 16. Vi tar fasta på det lokala och skandinaviska köket men twistar det med smaker och inspiration från hela världen. Längst ner på Andra Långgatan i hjärtat av Masthuggstorget hittar du ölsorter från världens alla olika hörn.


Vårt ölsortiment är väldigt brett och expanderas kontinuerligt. Mitt på Tredje långgatan i Göteborg ligger Byns Bistro intill Haga, Linné och Järntorget. En svensk bistro med franskt inslag. Quiz tisdag och Afterwork fredag. Utforska afterwork nära Tredje Långgatan , Göteborg!


Se öppettider, popularitet och mycket mer. Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Välkommen till The Rover Pub i Göteborg. Här får du både våra egna.


Med ambition att vara mötesplats för människor som vill ha det lika gemytligt på puben som hemma i vardagsrummet. På Gästlistan hittar du allt om Glenn Sportsbar Andra Långgatan after.

Brewers Beer Bar , Tredje Långgatan 1 Göteborg. Swing by for some great beers and our famous sourdough pizza! Book your table through our website or just drop in!


Improverket är en improvisationsteater i Göteborg. Vi bedriver kurser, producerar föreställningar och ger workshop och underhållning till företag och. Tack för en kanonlunch! Snygg inredning, personal som verkligen gick.


SERVERAS ALLA DAGAR TILL 11. Andra Långgatan är som sagt en bargata även om det visserligen ryms en del andra verksamheter bakom fasaderna. Det kulinariska utbudet är inget att skriva hem om, utan sträcker sig till diverse Thai-outlets med eller utan alkoholtillstån en acceptabel indier, ett nippon-hak och ”hemlagade” hamburgare som kastas efter dig.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения