четверг, 20 августа 2015 г.

Se ung ut länge

Du behöver inte tömma plånboken för att se yngre ut , för det finns sätt du kan göra det naturligt. Skulle du vilja se år yngre ut på bara minuter? Det låter kanske lite överdrivet, men det är möjligt med några enkla knep.


Måns ser så ung ut att man ibland blir lite avundsjuk. Då känns det bättre att se honom i rollen som Robert Gustafsson spelar i 100-åringen.

Det är klart att det blev en tv-karriär för kompetente Ola Wenström, 50. Man ska hitta något i livet som man älskar att göra och se till att göra nåt kopplat till det dagligen. Inte för att du mår bra av det, utan för att det kommer att få dig att se ung ut längre. Other-centered” (hittar ingen bra svensk översättning men som motsats till självcentrerad).


Så håller du dig ung utan plastikoperationer. Kunde du gissa hur gamla våra modeller är? Sex, hälsosam mat, motion och gener gör att vi åldras långsammare och håller oss unga och fräscha länge.


Lägg sedan till ett par glas rödvin i veckan och undvik rökning så förlänger du livet med tio år, enligt forskarna.

Jag har kanske fått ålders noja:) Men vill inte åldras i förtid. I alla fall om du vill se ung ut länge. Enligt Ava Shamban, biträdande professor i dermatologi vid UCLA, finns det främst tre saker du bör undvika om du vill hålla huden ungdomlig länge.


Och håll i hatten för det är (troligen) inte tre saker du frivilligt avstår från: 1. Ibland vill vi se äldre ut och ibland gör vi allt för att se yngre ut. Visste du att ditt hår faktiskt kan få dig att se äldre ut ? Du har säkert varit med om det här, du är hos frisören och vips så har du åldrats i rekordfart. De flesta strävar efter att se unga så länge ut som möjligt. Men ett slätt ansikte med få rynkor anses inte bara vackert - det kan dessutom innebära att man lever längre. Det har en grupp danska forskare kommit fram till.


Svarta pengar ger inga pensionspoäng. Visst, du är ung och det är länge till pensionen, men om du är anställd på riktigt sparar du pensionspengar automatiskt och slipper tänka på det både nu och senare. Vet inte om jag ska bli smickrad eller inte. Man ska ju tydligen bli det , men jag har ingen åldersnoja.


Se ut som när jag är känns väl sådär. Inte första gången det händer heller men folk brukar tro att jag är mamma till barnen iallfall. En ung turist i Brasilien blev så illa angripen av en haj att hon dog.

En ung man från Boden är häktad och brottsutredningen pågår fortfarande. Samtidigt är det mer eller mindre omöjligt att säga vad som rör sig i skallen på en ung man eller kvinna som bor i till exempel Kairo i dag. Vikingarna - Kramgoa låtar - - Så Länge Du Älskar Är Du Ung.


Forskning: Se ung ut längre med detta geniala knep. Målet är att lösa kluringen på sekunder, men många behöver betydl. Det är viktigt att du tränar när du är ung , men ännu viktigare att du tränar när du blir äldre. En av de största anledningarna till att man lever längre idag är sjukvårdens förmåga att hålla oss vid liv längre. Trots det vill man givetvis inte se ut som ett russin.


Du kan också läsa om vad vilka. Han skrattar och rätar ut sig. Jo, är ju en rätt hög ålder. Men jag har haft tur, inga större krämpor än.


Och så länge man kan åka motorcykel är man ung. Man behöver inte komma långt in i Göstas hem för att inse att här bor en samlare och en Uppfinnar-Jocke. En smått halvgalen sådan till och med?


Sambon Kerstin nickar. Du har rätt att själv välja vem du ska älska och vem du ska ha sex med – oavsett kön! Din kropp och din sexualitet tillhör dig och ingen annan har rätt att ta på dig utan din tillåtelse.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения