четверг, 27 августа 2015 г.

Familjeterapi helsingborg

Vi erbjuder Psykoterapi för indivi par och familjer. Våra behandlingsmetoder består bl. Stortorget 1 Helsingborg. Familjerådgivning för boende i Helsingborg. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.


Hos oss kan familjer med barn och ungdomar 1-år få stöd och hjälp. Par- och familjeterapi går ut på att man talar om och behandlar sina problem tillsammans, som par eller med flera familjemedlemmar närvarande. Problem som gör att man söker sig till par- eller familjeterapi kan se ut på olika sätt. Ibland söker man hjälp för att man upplever att man har ett gemensamt problem.


I familjer kan man ha problem i sin kommunikation och som förälder kan man tycka att tonåringen inte lyssnar och att det är svårt att komma överens om olika saker. Hitta och få information om familjerådgivning i Helsingborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Ibland kan det räcka med ett par samtal - ibland behövs längre perioder av möten. Du kan besöka oss i Landskrona eller i Helsingborg. FFT, Funktionell familjeterapi , syftar till att förändra mönster hos den unge och hans eller hennes familj.


Genomförs med ett tiotal samtal under en period av några månader. FFT används i behandlingen av familjer med utagerande och våldsamma barn och ungdomar i åldern 11–år. Vi arbetar med olika metoder t. Du bokar via familjeterapeuterna.


Den augusti öppnar vi filial på Billeplatsen bakom Sankta Maria kyrka i Helsingborg. Vårt duktiga behandlarteam är redo att ta emot våra besökare både i Helsingborg och Malmö. Vår växel kommer att finnas i Malmö. Jag är utbildad socionom på 70-talet och har vidareutbildningar med psykodynamisk inriktning och familjeterapi. Att med samtal som verktyg medverka till människors förändring och ökade välmående är vad jag arbetat med i över år.


Du betalar då vid varje samtal, med kontanter eller swish, via din hemförsäkring (betalas av dig per samtal och du får pengarna tillbaka när du skickar in kvittona till ditt försäkringsbolag). De tre inriktningarna (Psykodynamisk, familjeterapi och KBT) som du kan välja mellan har vissa gemensamma moment för att du ska få en insikt i likheter och skillnader mellan de olika områdena. I huvudsak ges dock undervisning och klinisk tillämpning inom den terapeutiska inriktning du valt.


Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling. Här kan du boka, avboka och flytta tider som du har bokat hos din familjerådgivare. Observera att vår huvuduppgift är att arbeta med parrelationer. Trygghetscirkeln är ett relationsbaserat föräldraskapsprogram för föräldrar med barn i åldern till år.


Familjeterapi helsingborg

Vi är ett personalägt. Du kan antingen träffa en behandlare ensam eller tillsammans med andra. Antingen med personer du känner, till exempel din partner eller din familj, eller personer som du från början inte känner men som du kommer att arbeta tillsammans med i gruppen. Det förstnämnda brukar kallas par- eller familjeterapi , det andra för gruppterapi.


Vi finns i Malmö, Helsingborg , Göteborg och. Priserna varierar från 8kr per session, ring för ett kostnadsförslag. Välkommen till Öppet hus på vår nya mottagning i Helsingborg fredag oktober.


Vi bjuder på enkelt tilltugg. Den här webbplatsen använder så kallade cookies (kakor). Cookies och liknande teknik behövs för vissa funktioner och för att hantera inställningar som görs. Har du problem i en nära relation? Då är du välkommen att träffa en familjerådgivare i Svenska kyrkan.


Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå. I vårt arbete använder vi oss av ett flertal metoder och samtal. Ibland träffar vi hela familjen tillsammans, ibland föräldrar eller barn enskilt.


Familjeterapi helsingborg

På familjebehandlingen kan ni som familj få. Historisk familjeterapi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения