пятница, 14 августа 2015 г.

Konflikt sr

Konflikt sr

Alla avsnitt från programmet Konflikt. Populära Senaste Kommande Ljudklipp. I Qassem Soleimanis spår. Om en drönarattack som skakade världen. Karin Lindblom gruppchef för Ekots helgprogram karin.


Konflikt sr

Publiceras i Sveriges Radio Play och som podd torsdag 17. Konflikt är en del av Ekoredaktionen på Sveriges Radio. Kapitel 1: Diktatur-TV - Det var som en teateruppsättning, berättar människorättsaktivisten Peter Dahlin som tvingades läsa ett uppdiktat erkännande i kinesisk TV. De här påtvingade offentliga erkännandena har blivit vanligare i Kina.


Därför vill SR lägga ut programmet på ett litet produktionsbolag i Malmö. Det blir dyrare och besvärligare med risk för sänkt kvalitet, säger Konflikts producent Mikael Olsson. Ordet konflikt kommer från det latinska ordet conflictus som betyder sammanstötning, att kollidera, råka i strid. Konflikter kan föreligga såväl inom en människa som mellan personer, grupper, organisationer eller stater.


Redaktionen önskar trevlig sommar och återvänder med nya program i slutet av augusti. Producent: Ulrika Bergqvist ulrika. Programledare: Ivar Ekman ivar. Hör om Dominique som överlevde folkmordet i Rwanda, om Mercedes som kämpar för att få begrava kvarlevorna av sin far i Spanien, och hör om de som utmanar etablerade sanningar om krigsförbrytelser och folkmord.


Eller lyssna i Ppå lördag kl. På webbsidan hittar du massor av aktuella artiklar om olika utrikespolitiska händelser och skeenden. Där uttalades att säkerhetsläget i bland annat Kabul når upp till kravet för inre väpnad konflikt enligt kap. Bland köparna fanns PR-konsulter, journalister, mäklare och företagare, och en och annan kändis. Bakom Taxi Tony fanns det kriminella nätverket Lejonen.


Konflikts Rouzbeh Djalaie berättar historien om Taxi Tonys uppgång och fall. Samtidigt gick elva förbund med akademiker över från SR (Statstjänstemännens Riksförbund) till Saco, efter att ha varit dubbelanslutna. Lärarnas Riksförbund var ett av dessa. Stadsförbundet (dåvarande kommunala arbetsgivarorganisationen).


Vad upprätthåller den och vad kan bryta den? Hör advokater i New York, järnladyn från. Se ovan om undantag från konflikt. Kan man få dispens från konflikt ? Syftet med varsel om konflikt är att få till stånd avtal med motparten, helst innan konflikt bryter ut.


Konflikt sr

Om konflikten bryter ut, måste konfliktåtgärderna ge effekt för att motparten ska ändra sin inställning i förhandlingarna. Sections of this page. Du hittar avsnittet nu i appen SR Play och på vår hemsida.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения