четверг, 27 августа 2015 г.

Snapchat åldersgräns

Vad händer om man är under åldersgränsen ? Du inte kommer dela ditt lösenord. Det brukar handla om att kontot och allt innehåll raderas. Här har vi gjort en kort sammanställning av åldersgränserna hos några av de vanligaste sociala medierna.


Klicka på länkarna för att läsa detaljerna. Livet är roligare när du lever i stunden!

Bilder och filmer visas bara under 1-sekunder innan de “försvinner”. Som med alla åldersgränser i sociala medier är det faktiskt du som förälder och vårdnadshavare som avgör vad som är rätt och fel. Jämför med åldersangivelserna på Lego! Det är inte helt lätt att svara på din fråga, men jag ska försöka.


SnapChat har precis som många andra appar och sociala medier en åldersgräns på år. Detta innebär att om SnapChat på något sätt får reda på att din son är medlem finns det en stor risk att kontot raderas, och att allt innehåll försvinner. Jag har bara en fråga till alla som tycker att det här är en bra idé: Vad är ni rädda för? Att maten på Instagram ser lite för god ut?


Snapchat -filter är lite läskiga?

Tik Tok) har åldersgräns år. Att ungarna ser ut att ha lite för. För tillfället finns det ingen åldersgräns på SweKik.


Rekommenderad ålder: från år och uppåt Om åldersgräns på Cosmonova. Men nu vill politikerna sätta stopp för det. Läs mer: kolla in dessa ytterligare tips för föräldrar och lärare, där finns även de vanligaste frågorna. Avslutningsvis får du några tips på frågor att diskutera med ditt barn. Det var min vuxna kusin som hade pratat med mamma och pappa.


Hon hade sagt att jag borde få ha Instagram, eftersom jag bara var ett år yngre än åldersgränsen. Jag är glad att jag får ha Instagram i alla fall. Företaget har en värdering på 10–miljarder amerikanska dollar, vilket motsvarar 80–1miljarder svenska kronor. Anledningen är att yngre ej alltid har förmågan att se konsekvenserna av vad en publicering kan innebära. Användare kan ta bilder eller spela in videoklipp och sedan lägga på filter, stickers, text eller rita på dem.


Här är föräldraguiden där vi reder ut begreppen och ger dig verktygen att prata och hjälpa ditt barn vara säkert. Nyheter I enlighet med EU:s nya dataskyddsdirektiv kommer Sverige att införa åldersgräns för sociala medier. Beskedet om ålderstränsen kommer från finansmarknads- och konsumentminister Per Bolund (MP).


Hur korkad får man bli! Politkerna i EU och i Sverige tror sig alltså kunna förbjuda barn och ungdomar från att kommunicera med varandra.

Men jag anser att det finns många positiva saker med användning av sociala medier, som ungdomar kan gå miste om när det införs en åldersgräns. Det handlar om saker som att uttrycka sig i skrift och bil att bli duktigare på att kommunicera och stå för sina åsikter, dessutom att få möjlighet att definiera sig själv på så vis. Statens medieråd granskar och fastställer åldersgräns för film som ska visas offentligt. Det finns en lag som ska skydda barn från att se filmer som kan vara till skada för deras välbefinnande.


En film kan ha åldersgränsen barntillåten, eller år. Alla granskade filmer registreras i vårt filmregister.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения