четверг, 15 июня 2017 г.

Mina recept

Se våra aktuella erbjudanden. Shoppa online på Kronans Apotek! Nu breddar vi vårt sortiment online. Nyheter varje vecka, handla redan idag! Hälsokost och Ekologiska Produkter Online.


Stort Utbud till Bra Priser. Bygg en friskare kropp, få mer ork i vardagen och klara av att prestera mer. Beställ och hämta dina recept och läkemedel snabbt och fraktfritt på Apoteket.


Logga smidigt in med e-legitimation och se alla dina recept här. Här kan du på ett enkelt och säkert sätt kontakta vården - dygnet runt. Du kan till exempel ställa en fråga, boka och omboka ti förnya recept eller se dina läkemedel.


Mina Recept är smidigaste sättet att hämta ut recept online med fri frakt. Du kan få hem medicinen i brevlådan eller visa på kartan vilket apotek som har den i lager. FÖRNYA RECEPT OCH HÅLL KOLL PÅ DINA LÄKEMEDEL OCH HJÄLPMEDEL Håll koll på dina läkemedel. Hämta ut recept För att hämta ut läkemedel på recept krävs e-legitimation, t ex BankID. Detta kan du skaffa via din bank.


Receptet skickas sedan till ett apotek där du kan hämta ut läkemedlet. Du kan enkelt förnya ett recept genom att logga in. Du kan också ringa kliniken eller mottagningen som skrev ut receptet.


Mina recept

Det är viktigt att förnya receptet i god tid så att du inte blir utan läkemedel. Det betyder att du kan hämta läkemedlet direkt på valfritt apotek. Vad är ett e- recept ? E- recept skickas direkt från din läkare till en databas som alla apotek i Sverige har tillgång till.


Vill du veta vilka e- recept du har och vad de innehåller kan du enkelt göra det med hjälp av Apoteksgruppens e-handel. Alla dina hälsouppgifter och recept på ett och samma ställe. Mina Kanta-sidor är en webbtjänst för medborgarna som visar vilka uppgifter hälso- och sjukvården antecknat om en patient och hans eller hennes medicinering.


Mina recept

Här är alla recept som ICA Köket och Buffé har komponerat under åren. Billiga Veckans populära vardagsrätter, festens favoriter, ljuvliga efterrätter och mycket mer. Tasteline - recept , mat och vin, besök oss idag!


En läkare utfärdar och undertecknar alla recept elektroniskt. På Mina Kanta-sidor ser du uppgifter om dina recept och kan begära att få ett recept förnyat. E-handla dina recept ! Logga in via BankID för att handla varor på recept.


Våra farmaceuter hanterar din beställning och meddelar dig när leveransen är redo att hämtas i apoteket. Vi gör din vardag godare! Dela vår passion för maten och njut av fler tillfällen att laga nya recept och samlas runt middagsbordet. Hitta och spara dina favoritrecept samt planera veckans måltider på ett enkelt sätt. Här har vi samlat alla våra receptfavoriter.


Köp och beställ goda recept med hemleverans eller hämta upp i butik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения