среда, 28 июня 2017 г.

Anna bennich karlstedt stress

Anna Bennich Karlstedt är leg psykolog, leg psykoterapeut och författare. Hon har många års erfarenhet som föreläsare och utbildare inom stress , stresshantering, konflikthantering, ledarskap, relationer, arbetsmiljö och kommunikation. Anna är författare till böckerna ”Sjukt Stressad – en handbok i att hantera vardagens stress ” där du får enkla metoder för att hantera stressen och hitta mer lugn i vardagen, och ”Vägen genom skilsmässan – att hantera en förlorad kärleksrelation” som ger råd kring hur man klarar sig igenom en separation. Allt börjar och slutar inne i ditt eget huvud.


Med stor kompetens och mycket humor ger hon dig redskapen att hantera konflikter, stress , kriser och kränkande behandling både på jobbet och hemma.

Nedan följer en beskrivning av de tjänster som kan levereras. Dessa är dock generellt beskrivna, ofta skall de anpassas efter just Er organisation och situation. Det Anna är mest känd för är hennes föreläsningar på teman som stress , livsstilsfrågor och work-life balance och du har säkert sett henne i någon av TV-sofforna talades om just detta.


Anna beskriver stress som i många fall något positivt. Skickas inom 5-vardagar. Boken har st läsarrecensioner.


Riskerar att utveckla alzheimer” Och det är dags att ta frågan på allvar.

Anna är ett välkänt ansikte i media bland annat som TV4:s populära expert i Relationsakuten och Psykpanelen. På ett träffsäkert och målande sätt beskriver hon vad för processer som sätts igång inom oss när vi råkar ut för stressrelaterade problem. Nyhetsmorgon visas alla dagar - året om i TVoch i TV4Play.


Nu tändas tusen juleljus och frid vi har i stugan. Studier visar att december upplevs som den mest stressiga månaden på året. Många känner stress över alla extra göromål som hamnar på listan, utöver allt som redan finns där i vanliga fall. Andra känner oro och stress över ekonomin.


Just nu pågår vår kampanj Den Dolda Stressen , med syftet att synliggöra den press och stress som dagens kvinnor utsätts för. Hennes bok heter Sjukt stressad och själv ser hon en aldrig sinande efterfrågan på sina föreläsningar. Sjukt stressad” är titeln på den bok om stress som du precis har gett ut tillsammans med Psykologiguiden – hur kommer det sig att du valde att skriva om just detta ämne? Enkla metoder för att hantera stressen och hitta mer lugn i vardagen. Anna är utbildad leg psykolog och leg psykoterapeut vid Stockholms universitet.


Anna har tidigare arbetat som HR-chef på ett medelstort byggföretag i Stockholm. Den nya Effektivitetskulturen – hur tar den sig uttryck? Att det är vanligt gör det inte mindre svårt: för varje splittrad relation finns ett antal människor som ska gå vidare med sina liv.


Här berättar hon mer om återhämtningens viktiga funktioner och hur du enkelt kan trigga dig till avkoppling.

Anna är leg psykolog, leg psykoterapeut och författare. Anna arbetar även deltid som HR-chef på ett medelstort byggföretag i Stockholm. Erbjudandet gäller i hela Sverige. Samarbetet mellan Anna och Talarforum görs för att lyfta frågan och bidra till att tystnadskulturen bryts. För att ge företag och organisationer verktyg att jobba med värderingar, kränkningar och att nolltolerans.


Sol, värme, umgås med vänner och att slarva lite med rutinerna. Det är också en lyx att kunna ta dagen som den kommer utan tider och måsten, säger hon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения