вторник, 11 октября 2016 г.

Almi mentorskapsprogram

Ansök enkelt och få svar direkt. Froda betalar ut ditt lån inom h. Läs mer om våra visioner här! Du får svar inom några timmar. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.


Svenska Safehotels certifierar hotell över hela världen. Det har gett oss en unik erfarenhet av de utmaningar som tillväxtföretagande innebär. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas. Programmet ger dig möjlighet att genom samtal med din mentor skapa.


Som adept blir man matchad med en noggrant utvald mentor. De regionala dotterbolagen ägs till procent av moderbolaget och till procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. De uppgifter vi avser att samla in är för- och efternamn, adress, postnr, postort och epostadress. Uppgifterna kommer enbart att behandlas av oss inom företaget för ovan nämnda. Företagslån för små företag till fast lågt pris.


Almi mentorskapsprogram

Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga små och medelstora företag startas och utvecklas samt att företagens konkurrenskraft, och tillväxt ökar. Varje år matchas mellan 1. Claes Lundgren, Årets mentor Tillväxtföretag, tel. Almis olika mentorprogram. Mentorprogrammet pågår under ett år och är uppdelat på två olika program – ett för dig som är i uppstartsfas med ditt företag och ett för dig som har ett befintligt företag som du vill utveckla och skapa.


Har du redan haft ditt företag igång under ett eller flera år ska du vända dig till ALMI i första hand. Du passar väl på att anmäla dig till ALMIs mentorskapsprogram ? Företagare med utländsk bakgrund som vill utöka sin import eller export. Under ett års tid kan du få tillgång till en egen mentor - något som kan vara mycket värdefullt när du är ensam i ditt företagande och behöver någon att bolla dina idéer och tankar med. Självklart kan du också hitta en mentor via ditt eget personliga nätverk eller via någon kollegas nätverk.


Almi mentorskapsprogram

Du som är egenföretagare kan hitta en mentor via exempelvis Nyföretagarcentrums mentorprogram som heter Mentor Eget Företag. Jag fick en ny chefsroll på ett nytt företag som utvecklades i snabb takt. Mer om vad som krävs för att kunna söka hittar du här. Vi förvaltar cirka miljarder kronor och har sedan start investerat i närmare 6startups.


Sticker ditt bolag ut och är gånger bättre än existerande lösningar på marknaden? Då kan riskkapital med aktiva ägare passa ditt bolag. Finns det en mycket stark tillväxtpotential? Nya mentorgrupper på gång i Skåne Är du etablerad företagare och behöver ett bollplank i företagsutvecklingen?


Almi mentorskapsprogram

Eller har du varit med ett tag och vill. Syftet är att etablera kontaktnät som leder till såväl ökad export som import. De erbjuder också ett mentorskapsprogram , där du kan få stöd av en erfaren person från näringslivet som matchas mot dig utifrån dina och ditt företags behov.


Han är år och kom till Sverige från Grekland för tre år sedan, med en examen i industridesign i bagaget. Men han har haft svårt att hitta ett passande jobb då han saknar arbetslivserfarenhet inom sitt område.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения