пятница, 7 октября 2016 г.

Parsamtal linköping

Parsamtal linköping

Stöd och rådgivning vid relations- eller familjeproblem och kriser. Linköping Stadsmission har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Som innehavare av 90-konto får organisationens administrationskostnader inte överstiga av de totala kostnaderna. Parsamtal Linköping - familjeterapi, parterapi, depressioner, familjeproblem, föräldraskap, samtal, krissamtal, samtalsstö familjerådgivning, samtalsterapi. Alla som arbetar vid PsykologResurs är legitimerade psykologer och hos oss finns god erfarenhet av terapi med familjer och par med olika slags bekymmer och livssituationer.


Nyanmälan och tidsbokning kan endast ske under vår telefontid. Om ni vill lämna återbud eller har andra frågor kan ni lämna meddelande. Samtalsmottagningen i Linköping. Monireh Farsi - Legitimerad psykoterapeut i Linköping.


Psykoterapi, rehabilitering och traumabearbetning - individuellt, par och familj. Jag vänder mig till privatpersoner, föräkringsbolag och organisationer. Behandlingsavtal finns med ett flertal försäkringsbolag. KBT Linköping är en helt privat mottagning vilket innebär många fördelar, du tar en direkt kontakt med mig utan remiss eller annat som försenar eller försvårar att komma igång med terapin.


Jag eftersträvar att i största möjliga utsträckning vara flexibel och tillmötesgå dina önskemål om tider för besök. Lunch, fika, mackor och afternoon tea (på torsdagar). Ett alldeles ovanligt vanligt café i en unik miljö.


Parsamtal kan hjälpa parterna att släppa invanda mönster och våga tala om vad de egentligen känner. Svenska kyrkan i Linköping erbjuder familjerådgivning i samarbete med Linköpings Stadsmission. Jag erbjuder individuell terapi, kortare samtalsserier och parsamtal. Du får hjälp att förstå och bearbeta det som blivit svårt i livet. Du får också lära dig tekniker och metoder för att minska.


Parsamtal linköping

Välkommen till barnavårdscentralen! Vi pratar förbi varandra, tycker inte att den andra parten förstår oss eller har olika förväntningar på hur vi vill att relationen ska vara och fungera. Det kan även handla om att du vill gå i utbildningsterapi, få parsamtal eller handledning. Vi serverar lunch och fika på Linköpings mysigaste café! Gå in på Psykologiguiden.


Psykodynamisk, vilket ger ett 30-tal träffar runtom i landet. Parsamtal eller familjerådgivning kan hjälpa par som befinner sig i konflikter eller situationer som är svåra att lösa själva. Man kan behöva hjälp att komma vidare för att förbättra sin relation eller att samtala om svåra saker. Vi erbjuder handledning som inriktar sig till offentliga och privata.


Parsamtal linköping

Sam-Talet erbjuder er en erfaren utomstående och neutral psykoterapeut som ger er nya infallsvinklar på var i kommunikationen det går fel. Och ni får stöd i att. Det lönar sig att investera i sin parrelation!


Relationer är dock inte alltid lätta att hantera. Våra relationer behöver kontinuerlig omtanke och underhåll för att utvecklas och växa. Vi lägger stor vikt vid att rikta verksamheten till barnets båda föräldrar och erbjuder parsamtal med fokus på aktuellt och framtida föräldraskap. Vår personal har bred erfarenhet och kompetens från psykiatri och socialtjänst. Vid återbud är det viktigt att höra av sig ett dygn före det inplanerade besöket.


Uteblivna besök debiteras. Handledning: enligt överenskommelse. Mansjouren kan agera tredje part i parsamtal när ni har svårighet att kommunicera.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения