понедельник, 31 октября 2016 г.

En gång otrogen alltid otrogen

Finns självklart dom som har vart otrogna en gång å sen aldrig igen, men enligt mina erfarenheter så e det mycket större risk att en som redan har varit otrogen är det igen än att nån som alltid vart trogen skulle va de. Poddgänget har varit otrogna flera gånger men också blivit tillsammans igen? En gång otrogen alltid otrogen ? Sedan utvecklas människor på olika sätt, det finns dom som stannar kvar i respektlösa beteenden hela livet men att generalisera och säga att en gång otrogen alltid otrogen tycker jag är att ha en väldig trist inställning till sina medmänniskor.


Undersökningen visade på att personer som varit otrogna i ett förhållande var ungefär tre och en halv gång mer trolig till att vara otrogen en gång till.

Om du varit otrogen i alla dina tidigare utom din nuvarande så bekräftar det ju att en gång otrogen alltid otrogen stämmer ganska väl. Fast du läser ju tvärtom Har aldrig varit otrogen förutom i nuvarande förhållandet, pga att det är svårare att gå pga barnen. Har diskuterat detta med många utomstående och även här inne på Familjeliv. Och varje gång får jag höra en annan åsikt som bara gör att jag mår sämre. Valt att välja de andras väg många gånger och det har bara gjort mig ännu mer olycklig.


Nej, det har i grunden alltid berott på att du inte kunnat avsluta förhållandet och har du har varit otrogen i nya och osäkra förhållanden har det i grunden alltid berott på dej själv. Men bara för att man varit otrogen i en relation så tror jag inte man automatiskt är det i en annan. Jag har varit otrogen i flera av mina tidigare relationer men aldrig ens tänkt tanken i min nuvarande.

Troligen för att han är rätt och relationen ger mig allt jag vill ha och behöver. Min man har varit otrogen EN gång i sitt liv och. Enligt forskning ligger det en hel del i det gamla uttrycket. Enligt en studie publicerad i tidningen Nature Neuroscience är de som en gång vänsterprasslat högst benägna att göra det igen. Det beror på att deras hjärnor blir mer och mer immuna mot skuldkänslor.


Hjärnan anpassar sig ju fler gånger. Alltid kul att få feedback! Ta ett snack med honom om hur ni kan dela och fördela vanliga hushållssysslor. Hör vad han är bra på och berätta vad du är bra på. Ofta är en rolig aspekt viktig för motivationens skull, men man behöver också lära sig nya saker.


Jag ser hela tiden att man lever en jävla gång i sitt liv, varför ska man bry sig? Så länge man kan leva och ha kul så tycker jag att folk bryr sig alldeles för mycket om hur man ska vara. Jag anser att har man en gång varit otrogen ,så är man fullt kapabel att vara det igen. Med andra ord en gång otrogen,alltid otrogen. Jag har personligen aldrig varit otrogen ,utan bara varit den som mannen varit otrogen MED.


Dom otrogna männen jag varit involverade med ( totalt stycken till antalet) var notoriska vänsterprasslare.

Hej, Min kille har precis erkänt att han varit otrogen. Vi har varit tillsammans i ett år och fram tills. Ligga med Pdirekt i din mobil, surfplatta eller webbläsare - utan app. Nu är det så att jag och min sambo har varit tillsammans i 8. Vi har ett barn tillsammans, bor i villa och har det väldigt bra. Nej, d är för lätt att gå omkring och säga så.


Däremot tror jag att om man varit otrogen en gång så har man lättare att falla tillbaka, oavsett om förhållandet är nytt eller inte. Det finns säkert undantag men jag vägra tro inte att alla gör så. Varje gång min pojkvän har varit ute på krogen med sina kompisar tror jag att han har varit otrogen och flirtat med andra.


Han säger att han aldrig skulle kunna göra så mot mig, men däremot var han otrogen två gånger mot sin förra tjej. Jag älskar honom men är rädd för att bli sviken.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения