среда, 26 октября 2016 г.

Adoptera irländska hundar

Det finns mycket bra alternativ till adoption vid lagskydd och bra försäkringar. Upp till rabatt i Hundar. Missa inte chansen, boka nu! Det kan vi göra tack vare våra kontaktpersoner som flera gånger i veckan åker till hundstall och tar kort på hundarna och försöker lära känna dem.


Hundar Utan Hem räddar hundar från flera olika dog pounds.

Med hjälp av bilderna försöker man sedan återförena hundarna med sina ägare, men det lyckas sällan på dagar. Hundar är flockdjur och vill ha sällskap större delen av dagen. De hundar som förmedlas genom Friendsforever är i huvudsak Irländska hundar. Läs gärna mer om situationen i Irland. Genom att adoptera en omplaceringshund räddar du inte bara ett liv utan två!


Din adoption lämnar plats för ännu en hund att räddas! De Ryska hundarna här har blivit räddade från en situation på liv och död där de troligtvis inte skulle ha överlevt en längre tid.

För många va dessa hundar ställs inte stora krav på aktivitet utan de är nöjda små promenader, god mat, en skön säng och kärlek i mängd. Andra kräver långvarig rehabilitering för att återfå självförtroendet och därmed ett gott liv. Kraven på hemmen varierar från hund till hund , liksom överlåtelsekostnaden. Hundar söker Hem är en ideell förening som önskar och arbetar för en human behandling av hundar i Rumänien. Vi har bland annat en adoptionsverksamhet där rumänska hundar adopteras till Sverige och ges en chans till ett nytt liv.


Vilka riskerna är, och hur stora de är, beror på förhållandena för hunden före adoptionen. Hunden kan utgöra en smittorisk för andra hundar och ibland även för människor. Norge där man bland annat analyserade blodprov från adopterade gatuhundar från Östeuropa, främst Rumänien.


Hundrondellen innehar tillstånd från Läns­styrelsen, enligt paragraf i djurskyddslagen, att omplacera hundar och bedriva verksamhet här i Sverige. Hundrondellen reser även hem till Sverige med TRACE handelsintyg på samtliga hundar vilket numera är ett krav enligt svensk lag för alla föreningar som omplacerar hundar från utlandet. Hundarna som finns på den här avdelningen är “Speciella”.


Vi vill att ägaren på bästa sätt anpassar livet för hunden till dess speciella behov. Sista minuten-erbjudanden. Hundar vi säkert har bokat eller som finns i Sverige i jourhem.


Hundar som ligger som reserverade har en intressent och det jobbas på med hembesök etc.

Vi har valt att lägga en kort text och bilder, KLICKA PÅ BILDEN FÖR MER INFORMATION. Vill du veta mer om någon hund du är nyfiken på tveka inte att Kontakta oss. I stort sett alla hundar här behöver mer eller mindre träning och socialisering, speciellt vuxna hundar som bott på djurhemmet sedan valpstadiet och inte sett mycket av världen utanför. Ytterligare information om hundarna kan fås på begäran.


OBS – Några av hundarna kan redan ha blivit adopterade. Jag skrev en öppen fråga när jag försökte ta reda på mer om irländska gatuhundar. Frågeställningen var om varför det var så illa på just Irland? Adoptera en hund Många människor som känner att de vill utöka familjen med en hund känner också att en valp skulle innebära för mycket arbete.


De känner att man inte skulle få ihop vardagen med den tid och energi som en valp kräver i början för att bygga en hållbar hund. Jag tycker att alla människor får välja själv om man vill köpa en hund här i Sverige, adoptera en vuxen hund , omplaceringshun eller adoptera från utlandet, för oss så passade det utmärkt och vi har ej ångrat oss någon gång. Med det menar vi att dessa hundar kan vara över år gamla, eventuellt har något fel, t. Dokumentären ”Älskade smuggelhund.


Andra ställen som finns att adoptera ifrån på Kreta är te. Takis shelter i Ierapetra, Souda shelter i Souda. Observera dock att vi inte har något ansvar över dessa hundar , det ansvarar varje shelter för.


Men alla som adopterar är varmt välkommen på vår träff för Kreta hundarna , som vi har en gång per år vid Drottningholms slott.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения