пятница, 14 октября 2016 г.

Fågelnät jula

På Jula siktar vi högre. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Vi utför försäljning, rådgivning, installationer av fågelskrämmor, allt inom fågelskydd och skadedjursprodukter. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Detta gäller alla ytor, exempelvis fasader, balkonger, ljusinsläpp mm. Näten kan fås i olika stora maskstorlekar beroende på vilken typ av fågel man vill skydda sig emot. Stort utbud av kompletta stängselnät, elstängselnät och nät på rulle hos oss på Granngården!


Nu kommer Julas nya katalog med många spännande produkter och drygt tusen nyheter. Det är det givetvis ett känslomässigt beslut för min del, då jag varit med och skapat katalogerna sen Jula startades. Bärnät i plast som skyddar buskar och fruktträd.


Fågelnät jula

Nätet har inga knutar som fåglar kan fastna i. Nät till skorsten, används för att hindra fåglar att bygga bo i pipan. Maskstorlek ca 25mm och trådtjocklek 2mm. Finns i galvat eller rostfritt. Smarta odlingstillbehör. Våra odlingstillbehör passar när du odlar på frilan i pallkrage eller i krukor på balkongen.


Här finns stort och smått – allt. Julas insektsnät sitter på en aluminiumram och fästs i skenor innan montering i karmen. En fördel med Julanätet är att ramen är så lätt att det är enkelt att lyfta bort den vid behov. Innan du väljer ut vilket insektsnät du ska köpa till dina fönster hemma, så kolla grundförutsättningarna.


Fågelnät jula

Har du inåt- eller utåtgående fönster? Industrinät måttanpassar skyddsnät, finmaskigt nät, vindnät och fallskyddsnät, även installation. I våra butiker hittar du ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård. Buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest. Pallkrage, odlingskrage och odlingslåda av toppkvalitet!


Fågelskrämma med drake meter. Köp i butik och online här! Vi har pallkragar i trä med olika färger. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Delbetalning Prisgaranti. Din varukorg är tom, men det behöver den inte vara.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения