пятница, 7 октября 2016 г.

After work specialerbjudanden göteborg

Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Finns även alkoholfria alternativ! AW i Göteborg som vi har.


På fredagar tänds grillarna, och restaurangens egen tolkning av after work tar sin början.

Baren kör schyssta priser, och du äter dig mätt för under hundralappen. Göteborg är känt för sina ordvitsar och här finns många goda restauranger och barer som har bejakat detta när de valt sitt namn. Besök Fiskekrogen för att njuta av vad havet har att erbjuda. Museer så som Röhsska museet och Göteborgs konstmuseum är värda ett besök, liksom nöjesfältet Liseberg för barnfamiljen – eller för de vuxna för den delen. Foodie Göteborg i Göteborg - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av.


Detta dansglada gäng besöker Trädgår’n och fyller hela huset med härliga kollegor. After work i Göteborg.

Som alltid fri entré och ingen gästlista så ta med dina bästa kollegor och klä dig snyggt. Håll utkik i Kalendern eller Out-Of-Office-appen för exakta datum och mer info! Sugen på något lite snofsigare än billig öl och söndervärmda kycklingvingar? En kväll i månaden samlas Cocktail Hour Göteborg kring nya smaksensationer. Bellora Precis som allt annat på Bellora är även aw:n på italienska.


Varmt välkomna till Clarion Hotel Posts populära after work - Post work ! Välkommen till en genuin engelsk pub i centrala Göteborg ! Vi har över 1olika ölsorter och fler än 4whiskeysorter i vårt sortiment. Har du tips på andra after work i Göteborg ? Tveka inte på att kontakta oss. Vi strävar efter att samla alla after work i Göteborg på ett och samma ställe. De bästa barerna för en after work i Göteborg. Fixa det perfekta avslutet på en arbetsdag och dra med kollegorna på en skön after work i Göteborg ! Behöver du och dina arbetskompisar förslag på restauranger och barer så kommer här ett gäng tips som garanterat kommer leverera en riktigt härlig AW!


Avsluta arbetsdagen med goda vänner i skön miljö och något gott i glasen. På torsdagar och fredagar har vi after work med extra bra priser i baren och goda drinkar efter eget recept.

Samt självklart bättre priser på utvalda produkter från vår dryckessortiment (detta även på våra alkoholfria alternativ). Varje fredag välkomnar vi in till vår världsberömda AFTER WORK. AW och steampunk har en gemensam nämnare. Båda är en kontinental, modern och urban social företeelse.


Stans skönaste after work. Här finns allt för en lyckad kväll med vännerna. Vad sägs om en enklare buffé som serveras för kronor från kl.


Roliga aktiviteter och spel i Göteborg : Se omdömen och bilder för roliga aktiviteter och spel i Göteborg , Sverige på TripAdvisor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения