понедельник, 20 ноября 2017 г.

Betala blocket annons med mobil

Fraktkostnaden betalas av köparen och presenteras i anslutning till priset i annonsen. För att ha möjlighet att sälja med frakt behöver säljaren registrera sig som användare hos vår betalpartner Bynk och acceptera Bynks allmänna villkor vilket görs i samband med att säljaren aktiverar Blocketpaketet på sin annons. Betala med kort gör du genom att skriva klart din annons och sedan klickar på “Kortbetalning” längst ned i annonsen. Man kan inte betala med vissa av Comviq eller Teleabonnemang hos oss på Blocket.


Betala blocket annons med mobil

Förutom att betala via telefon finns alternativen att betala med kort och swish. Alternativet gällande kortbetalning finns i dagsläget endast om man går via en dator eller vår app men saknas dessvärre på mobilsajten. Föredrar du att använda mobil. Nya eller lite använd ( Måste vara olåst).


Vill du betala din annons via Kortbetalning med säkerhetsdosa eller kod? Systemet som då används är 3-D Secure och används för att göra online-betalningar med kreditkort säkrare. En lustig sak hände igår. När jag slog samma (jo, jag kollade noga) nummer från min hemtelefon, gick det utmärkt att komma fram. Därefter måste du som användare plocka bort annonsen så snart syftet med annonseringen är uppfyllt, t. Eftersom Blocket vill minimera antalet inaktuella annonser på Webbplatsen tas en annons bort av Blocket efter två månader från publiceringsdagen.


Strular det för dig när du försöker betala din annons med kort? Detta kan bero på flera olika anledningar. Här kommer en liten check-lista vi vill att du kollar igenom. Först och främst måste ditt kort vara utfärdat i ett nordiskt land.


Då kan du tyvärr inte betala med kort hos oss. Naturligtvis viktig och det fair trots betalningsanmärkning lån det. Beroende vem av lån ett fall av att gjort? Köp den med GARANTI ifrån ett av Sveriges ledande företag inom försäljning av begagnade mobiler. Telefoner - Är du på jakt efter en ny mobil ? Tillgång till uppställningsplats spolspilta sadelkammare fikarum och toa dessa utrymmen är uppvärmda.


Väldränerad belyst paddock. Hösilage finns att köpa på gården. För mer information kontakta Marie Olsson. Hur tar jag bort en bevakning?


Varan jag har köpt inte stämmer överens med annonsen ! Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto? En kvinna i Vilhelmina utsattes för en fräck bluff sedan hon lagt ut en annons på Blocket och betalat via mobilen. Jag får inte annonssvaren!


Senare ringde en man upp, sade att han jobbade på Blocket och att det blivit fel med betalningen. Få pushnotiser på saker du bevakar eller när någon svarar på din annons och lägg enkelt in annonser direkt genom appen. Med appen har du med dig Blocket i mobilen överallt, var du än är. Ladda ner appen idag för att köpa och sälja begagnat, second hand eller nytt. FYNDA KVALITETSSAKER: - Ta med dig Blocket överallt.


Det började i juli i somras då en man betalade 3kronor via Swish för en mobiltelefon som var utlagd på blocket. Men mobilen dök aldrig upp, enligt åklagaren. Bara veckor senare var det dags igen. Men då hade insatserna ökat. Behöver du komma i kontakt med Comviqs kundservice?


Betala blocket annons med mobil

Ring eller chatta med oss på kundtjänst. Du hittar även svar på många frågor i våra hjälpartiklar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения