пятница, 10 ноября 2017 г.

Fallstoppslina

Fallstoppslina

På Jula siktar vi högre. Vi följer alla svenska lagar och rekommendationer för distansavtal och köp via nätbutiker. Vi vill att människor ska vilja fixa. Om du har funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Enklare fallstopplina med glidlås.


Fallstoppslina

Glidlåset glider på linan och låser vid ett fall. Låset i kombination med falldämparen reducerar uppbromsningskraften och. Fallstoppslina med falldämpning och karbinhakar. Fri frakt över 2kr! Smidig och lätt fallstoppslina med glidlås.


Levereras med två stycken skruvkarbiner. Bör alltid användas i sträckt läge. Enkel längdjustering och lämplig för att fånga upp ett fall eller som. Mycket smidig fallstoppslina med enkel längdjustering. Med ett knapptryck förlänger man linan, och för att korta linan drar man i den fria repänden.


Praktisk vid ex takarbete. FALLSTOPPSLINA - linan har trasat upp sig på flera ställen. Låset glider på linan och låser vid ett fall.


I kombination med falldämparen reduceras uppbromsningskraften och gör den lämplig för att fånga upp ett fall. Försedd med automatiskt replås. Komplett fallskyddskit för säkert arbete!


Fallstoppslina

Detta kit av enklare kvalitet passar utmärkt när du ska arbeta på taket vid exempelvis snöskottning. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Jobba säkert och köp din godkända säkerhetslina av vår kunnig personal. Beställ din stödlina online redan idag. Om fallstoppslinan används i kombination med en falldämpare (observera att sådan ej ingår i detta kit) minskas dessutom uppbromsningskraften vid ett fall.


Kantutprovad fallstoppslina , för användare som arbetar på hög höjd på eller i närheten av kanter Testad för att klara skarpa kanter (utprovad över kant med mm radie) 1mm kärnmantlat rep, längd m. Linans längd är meter. Kopplingslinan kopplar ihop selen med förankringspunkten och är till för att fånga upp och dämpa ett fall. Kopplingslinor finns i flera olika varianter: falldämparlina, fallskyddsblock, fallstoppslina och stödlina. Tänk på att en stödlina enbart ska användas som stö och aldrig för att fånga upp fall.


Känns det fortfarande. Stort sortiment av Cresto fallskyd säkerhetsselar och hela fallskyddslösningar till bra priser hos Arbetsbyxor. Ett fallhindrande system består av flera delar: en förankringsanordning, ett stödbälte, helsele eller sittsele och en fallstoppslina eller en lina för arbetspositionering.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения