воскресенье, 19 ноября 2017 г.

Restaurang tak stockholm meny

Letar du efter en bra restaurang? Boka bord med thefork. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Vi förhandlar så att du slipper.


Nedan finns våra menyer som PDF för nedladdning.

LUNCH SÄLLSKAPSMENY FÖR OCH FLER. Visa meny Dölj meny Meny. På sommaren en oas med många soltimmar, läskande drinkar och fantastisk utsikt, på vintern en plats där det bjuds in till varma drinkar och puls i anslutning. Vår lunch serveras tis-fre 11. Välkommen till restaurang TAKO - Ett asiatiskt koncept med influenser från Japan och Korea som genomsyrar allt från mat, dryck och interiör.


Maten som serveras är typisk Ronge, modernt skandinavisk med en touch av Japan. Rökta, picklade, gravade, rimmade och torkade råvaror med potential att gjuta nytt liv i dina smaklökar. Hos oss väljer du smaker med inspiration från hela världen istället för rätter.

Du hittar oss på Oxtorgsgatan på Norrmalm. Tak seglade snabbt upp som en favorit på kroghimlen och det är väl värt ett besök om plånboken tillåtet. Mitt första besök var redan innan öppning på en provmiddag. Jag slogs av den sobra och stilrena inredningen, den lågmälda servicen och en spännande meny.


Tak är en plats olik någon annan. Upplevelser som överraskar, förväntningar som överträffas. Här på Smak serverar vi smaker med inspiration från hela världen och vi har även en vegetarisk meny. Lunchöppet måndag - fredag 11. Själva terrassen ligger på den 14:e våningen, meter upp i luften, mellan hotellen At Six och Hobo , som tillhör hotellkedjan Nordic Choice som slog upp portarna förra året.


Pris för brunch på restaurang TAK. Brunchen serveras på lördagar från klockan 11. Priset inkluderar även dessert. Här kan du hitta mer info och bilder på TAKs inredning.


För att boka bord och se TAKs menyer kan du besöka deras sajt. Vi guidar dig i huvudstadens restaurangdjungel för att hitta de lokala favoriterna just nu och som erbjuder mat av högsta kvalité. Från frukost, till brunch, till lunch, till middag. På bottenplan hittar du vår lobbybar och restaurang där vi serverar en tropisk, avslappnad meny som bjuder in till att ta något snabbt i baren eller sitta kvar och dela rätter med vänner.


Menyn är inspirerad av Karibien och den amerikanska södern.

Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Stockholm som inte får missas (och som vi har missat).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения