среда, 22 ноября 2017 г.

Eventbyrå skåne

Memlin är ett perfekt komplement till en eventbyrå. Betala bara för det du behöver. Upptäck systemets funktioner. Skåne har allt och lite till.


Med stolthet, passion och erfarenhet konceptualiserar, projektleder och producerar vi årligen ett hundratal event för kunder över hela Sverige, och vi har roligt på vägen. Vi är en eventbyrå som hjälper företag att levandegöra sina varumärken och skapa dess bästa ambassadörer genom event som kommunikationskanal.

En strategisk eventbyrå – från idé till genomförande Vi har en förkärlek för komplexa uppdrag med många aktörer och element som ska samspela före, under och efter eventet. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens. Kundcase Adobe Symposium. For Adobe Symposium we booked the Globe and created a great experience market with a big main stage that could be turned into three.


Utöver kundevent anordnas emellanåt interna event så som medarbetarkonferenser och liknande. Eventbyrå för Företagsevent, Svensexa, Möhippa. Event, konferenser och möten - Flest och bäst aktiviteter. Vi har maten som kittlar smaklökarna, en underbar miljö med anrik atmosfär och personligt inredda och trevliga gästrum.


Upplevelsen här kommer man att minnas länge.

Cocktailkungen är en eventbyrå som arbetar med barcatering, catering och events. Vi tar fram barkoncept, arbetar med rådgivning och planering, utbildar personal och sprider kunskap. Vi kommer till dig eller du till oss och vi är vana vid allt från små workshops till stora företagsfester.


Välkommen att anlita oss för ditt evenemang. Du kan få din sökning. Missa inga upphandlingar, bevaka din branch med Opic Upphandlingskoll! Oavsett om ditt budskap är riktat mot andra företag, konsumenter eller dina medarbetare är alla relationer lika viktiga, för dig, ditt varumärke och för oss. Dreambag är en eventbyrå som specialiserar sig på att förena människor med människor och människor med varumärken genom att strategiskt beröra, bemöta och berika.


Clementin är en eventbyrå i Malmö med lång erfarenhet av senior projektledning av möten och events. Vi hjälper företag att skapa effektiva och framgångsrika möten eller events baserat på tydliga syften och mätbara mål. Vi hyr ut eventpersonal, värdinnor, mässpersonal, samplingspersonal och demopersonal till event, mässor och butiksaktiviteter över hela Sverige. Vi på Eventkraft använder dina personuppgifter för att skicka nyheter, erbjudanden och information via nyhetsbrev till dig. Vänligen godkänn att vi skickar mejl.


En helt ny inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett generöst och ärligt sätt inspirerar till kraften av att ta makten över sitt eget liv. För oss är personlig service och stort kunnande viktigt för att alltid leverera bästa möjliga lösning till bästa möjliga pris för våra kunder. Mässan innehåller behandlingar som går på djupet. Ocean Group är en eventbyrå med bas i Göteborg. Våra medel är att arrangera konferens, events, företags kickoff, upplevelser och teambuilding.


Personalen är erfaren och kompetent med mycket trevligt och med personligt bemötande.

Varje gång vi drar igång ett nytt projekt känns det roligt och jag som beställare litar fullt på att slutresultatet kommer att hålla en kvalitet i toppklass. Mötesfabriken är i särklass den bästa eventbyrå som jag någonsin arbetat med. En oberoende mediebyrå och expert på medierådgivning.


Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunder får mest uppmärksamhet.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения