пятница, 10 ноября 2017 г.

Champagne test 2016

Vi levererar direkt hem till dig! Mousserande vin från hela världen! Leverans till dörren helt lagligt! Lagligt, tryggt och alkoholskattat. Svar på allt du undrar finns här!

Kvalitetsviner noggrant utvalda av våra sommelierer. Välkommen till Vinoteket! Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. En mycket lyxig och glamourös champagne , som också kostar därefter, och en som är snällare mot plånboken, men ändå lyxig nog att servera till fina middagar och på stora fester.


BOLLINGER, ROEDERER, TAITTINGER m fl. Bäst i test blev i år en årgång som redan är omtalad som en av århundradets bästa. Som man brukar säga ”den som lever får se”.

Att min son är född detta år gör ju inte saken sämre heller! Varför inte skåla in det nya året med äkta champagne ? Baaam har testat sju sorters champagne i olika prisklasser – och listar vilken som är bäst i test. Brödig och fruktig doft, torr, medelfyllig smak av gröngul frukt, nötter, rostat kaffe och en hint av smör. Bästa champagne under 3kr 1. Fin längd och en smak för alla som föredrar stramhet och stringens, framför rostade breda smaker! Torr och gjord på enbart pinot noir-druvan är denna ekologiska champagne med fina toner av äpple, citrus, nötter och nybakat bröd.


Här finns också två champagner som jag bedömer som helkul för Expertnördarna, heltrista för Filmisarna och svåra även för de Distingerade. Lätt, nästan lite vek, rent mineralisk helt avklädd champagne utan dozage. Det finns champagne , och så finns det Krug.


Jodå, den gamla klyschan håller än, för det är ett veritabelt kvalitetsbubbel man lyckats producera år efter år. Och när volymen sjunker, ökar kvaliteten. Här tipsar vinexperten om bästa bubblet till nyår. Tester , tips och hjälp att hitta vinet som passar just dig. Champagne eller mousserande vin - ett måste till tolvslaget.


Sajten tipsar även om guldkornen i det breddade utbudet och nya inköpskanalerna.

Canard Duchêne Charles VII Smooth Rosé NV (Wicked Wine Sweden) Canard-Duchêne, Frankrike, 4kr, BS. Här hittar du nyheter och får inspiration. Här är de allra godaste. Artiklar om hur man kombinerar vin och mat, fördjupning om vindistrikt och druvor, men också om alkoholfria drycker, öl och drinkar. Nyårsafton kräver kanske ändå äkta champagne ! Här är fyra flaskor som våra vinprovare tycker är riktiga fynd.


Njut och låt bubblorna flöda! Stort test : bästa champagnen till nyår. Café testar sig igenom välsmakande champagneflaskor – och några smarta alternativ – så kan du fokusera på festen.


Här är tips på vad du kan ha i glaset till nyår.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения