вторник, 21 ноября 2017 г.

Målare sökes uppsala

Vår tjänst är gratis, enkel och smidig! Få offerter, jämför och välj företag på ett ställe. Funderar du på att renovera badrum? Vår erfarenhet är er trygghet.


Trygga, erfarna målare fixar både stora och små målningsprojekt - Kontakta oss!

Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Pensionerad målare sökes för extrajobb (31) Lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Här visas jobbannonser som matchar din. Account Manager bosatt i Stockholmsområdet.


Vill du vara med och stärka vår nordiska försäljningsavdelning, och vara en del av det kollegiala. Vår Användarpolicy - dina uppgifter behandlas säkert och kan kan endast ses av fem anslutna företag. Sommaren är här och vår avdelning i Gävle söker fler medarbetare.

Vi förutsätter att du är stolt över ditt yrke som hantverkare, är noggrann, håller. Vi utför stora och små måleriarbeten. När du anlitar oss så tar du hjälp av en målerifirma med gedigen erfarenhet. Det innebär att vi vet vilka färgtyper som passar till ditt underlag och hur arbetar ska utföras på bästa sätt. Sätt guldkant på livet - arbeta på dina villkor!


Vi erbjuder bäst service. Det är bra om man känner någon som kan rekommendera en duktigt och pålitlig. Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 59. Vi hjälper dig med måleriarbeten, tapetseringsarbeten och fönsterrenoveringar. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi har stor erfarenhet från måleribranschen och en bred kompentens inom företaget.


RUTINERAD OCH PRISVÄRD MÅLARE I UPPSALA. Vi kan hjälpa dig med allt från enklare inomhusmåleri, tapetsering och fasadmålning till mer avancerade tjänster som målning av plåttak, trappmålning och fönstermålning. Oavsett vad du anlitar oss för kan du lita på att vi får jobbet gjort.

B-körkort är till stor fördel. Uppsala och andra stora. Vi är ett kompetent företag med gedigen erfarenhet av olika typer av måleriarbeten.


Jag som driver Majas Måleri heter Maja Hjelm och jag har alltid haft ett mycket kreativt sinne samt god känsla för färg och form. Målare sökes till Rättvik och Mora. Vi på Miljönären nöjer oss inte förrän vi skapat rum där människor trivs. Hitta ett bättre jobb att söka idag!


Vi söker erfarna målare till våra kontor i Rättvik och Mora. Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av arbetsgivare. Anders Produktion AB arbetar brett inom byggsektorn och kan tillgodose dina behov oavsett om du bara behöver en målare eller en kombination av flera arbeten som kräver specialistkompetens.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения