среда, 15 ноября 2017 г.

Hur blir man gravid med en tjej

Hur blir man gravid med en tjej

Påverka om det blir en pojke eller flicka när du blir gravid. Såhär kan du själv välja vilket kön ditt barn ska få. Det finns teorier om hur och när man ska ha sex för att påverka vilket kön barnet kommer att få. Det hela är enkelt: Läs frågan, kryssa i det svar som stämmer bäst in och klicka sedan på “visa källa” längst ner för att se svaret.


Rekommenderad läsning: hur man påverkar om man blir gravid med en pojke eller flicka. Målet är att nå ut till så många tjejer som möjligt med stöd och pepp. Men också till dig som är anhörig till en ung tjej eller är nyfiken på tjejjoursrörelsen.


Blir din bebis en tjej eller kille? Googla ”flicka eller pojke” så hittar du snabbt olika test för att ”ta reda på” bebisens kön. Kanske var det så du hittade hit!


I alla stora föräldraforum finns minst en tråd där det diskuteras hur man kan ta reda på det väntade barnets kön – utan att besöka ­mödravården. Hur stor är sannolikheten att en fertil tjej blir gravid om en fertil man kommer inne i henne? Vet att det är många faktorer som behöver vägas in.


Men ni som haft sex för att få barn, har det varit lätt för er? Har någon av er haft sex en gång och han sprutat inne i er och ni sedan blivit gravida ? Man brukar säga att chansen att bli gravid ligger runt procent varje månad om man försöker bli gravid och har sex vid ungefär rätt tidpunkt – vid ägglossning. Av de kvinnor som blir med barn har ungefär hälften blivit gravida under de första 2-månaderna.


En tjej blir gravid genom att spermier från en man befruktar kvinnans ägg vanligtvis genom samlag. Det går även att göra provrörsbefruktningar på sjukhus för att bli gravid , då införs spermier till kvinnans ägg genom ett litet ingrepp. Eller så är det bara en platåfas som du tycker är väldigt skön, ett förstadium till orgasm. Egentligen är det inte så viktigt, huvudsaken är att det känns bra för er då ni har sex.


Den andra frågan om hon kan bli gravid då du tar henne bakifrån fast det blir vått på lakanen är jag lite osäker på hur du menar. Jag har läst tipsen här på tråden om hur man ökar chansen att få en flicka och även hur man ökar chansen att få en pojke (antingen på denna tråden eller på någon annan tråd). Min lillasyster har barn och hon berättade att man inte kan påverka så att man får en flicka eller pojke.


Hur blir man gravid med en tjej

Mer i kategorin Bli gravid Hur blir man gravid (snabbare)? Man skyddar sig under det mesta av sitt sexliv för att undvika att bli gravid. Sedan en dag så bestämmer du dig att du är redo att bli mamma. Du har hittat den rätta mannen och är i rätt fas av livet, och nu ska man slutamed de där pillerna och låta kroppen bli gravid.


Barnens födelse har alltid varit förknippad med en storglädje. I allmänhet är det inte så viktigt som är född i familjen: en pojke eller en tjej. Men ibland är det så önskvärt att planera barnets kön, för att kunna veta för vem familjen snart kommer att fylla på.


Hur får man samlivet att fungera med barn? Hur kan det då vara så här? Jo, först måste vi ta upp det här med sperma. En sats innehåller extremt mycket spermier.


Det innebär i sin tur att det krävs en mycket liten mängd för att det ska kunna orsaka en graviditet. En annan grej med spermier är att de faktiskt kan överleva en stund utanför kroppen. Risken att bli gravid då är ganska liten, men den finns. När killar är upphetsade kommer det lite sekret ur penisen som kallas försats. I den kan det finnas enstaka spermier som kan befrukta ett ägg, om tjejen har ägglossning.


Sen beror det också på när i din menscykel samlaget äger rum, hur stor risken för graviditet är. Hur tidigt en graviditet upptäcks beror också på hur uppmärksam du är. En del märker av graviditeten tidigt, kanske för att de gärna vill bli gravida , eller för att de är oroliga för att bli det.


Andra inser inte att de är gravida förrän långt in i graviditeten. Det varierar dessutom mellan olika kliniker. I Pernillas fall varnade läkaren t. Klinikerna beräknar antalet lyckade försök på olika sätt. Man ska kontrollera hur många födslar försöken slutar i. Dessutom kan alkoholkonsumtion under graviditeten påverka barnets hälsa, så om du försöker bli gravid bör du dra ner på alkoholintaget eftersom du aldrig vet när du kommer att lyckas bli gravid. Jämfört med icke-rökare har män som röker ett lägre spermieantal och ett högre antal onormala spermier.


Du kan bli gravid genom att ha vaginalsamlag med en person med penis eller genom insemination (att föra in spermier i slidan). Ytterligare en variant är provrörsbefruktning. Om du vill bli gravid ska du ha oskyddat samlag eller inseminera spermier dagarna före din ägglossning.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения