четверг, 20 октября 2016 г.

Tingsrätten göteborg kontakt

Verken Göteborg vanuit een vakantiehuis. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Göteborgs tingsrätts domkrets omfattar kommunerna Göteborg , Härryda, Kungälv, Mölndal, Partille och Öckerö.


Tingsrätten göteborg kontakt

Tingsrätten är den första domstolen du kommer i kontakt med i ett brottmål. Delar av Västra Götalands län: kommunerna Göteborg , Härryda, Kungälv, Mölndal, Partille och Öckerö. Frivården är inrymt i Kriminalvårdens Hus, rättscentrum i Göteborg.


Ta vänster in på Skånegatan (efter Ullevi på vänster sida). I Göteborg har överförmyndaren en egen politiskt tillsatt nämnd och tillhör förvaltningen för konsument- och medborgarservice. Hallands län samt delar av Västra Götalands län.


De kommuner som ingår i domkretsen är: Ale, Alingsås, Bengtsfors, Dals-E Falkenberg, Färgelanda, Göteborg. Du som är i behov av hjälp av en god man har rätt att ansöka om att få en god man. Om du eller dina anhöriga har önskemål om att en särskild person utses till god man för dig anger ni det i ansökan. Ansökan skickar ni direkt till tingsrätten. Göteborgs Tingsrätt har verksamhet på Ullevigatan på Heden, Göteborg.


I tingsrätten arbetar domare, notarie, domstolshandläggare och administrativ personal. De bereder mål, fattar beslut och dömer. Välkommen till Gotlands tingsrätt. Vid separationer händer det att barn tappar kontakten med en av föräldrarna. Umgängesstöd vänder sig till barn i alla åldrar och barnets behov är i centrum.


Sveriges Domstolar har verksamhet på Ullevigatan på Heden, Göteborg. Ytterligare en uppgift som tingsrätten har är att hantera olika typer av ärenden, exempelvis godmanskap eller förordnande av bodelningsförättare. Den här sidan är under uppbyggnad.


Nu går det att ansöka gemensamt om skilsmässa via e-tjänst. För att kunna använda e-tjänsten måste ni vara överens om att skilja er. Om ni har barn under år behöver ni också vara överens om vårdna boende och umgänge. Vänersborgs tingsrätt består av tre avdelningar. En allmän avdelning som tar hand om brottmål, tvistemål, konkurser och olika typer av ärenden.


Tingsrätten göteborg kontakt

Två avdelningar utgör mark- och miljödomstol. Det finns också en administrativ enhet som stödjer den dömande verksamheten. När utredningen från familjerätten är klar sätter tingsrätten ut målet till huvudförhandling.


I genomsnitt tar ett vårdnadsmål där en vårdnadsutredning har inhämtats ca år- år. Om tingsrätten inte inhämtar en vårdnadsutredning tar det ca mån -år innan målet är klart i tingsrätten. Konsument Göteborgs konsumentrådgivning är till för dig som bor i Göteborg , Mölndal, Partille och Öckerö.


Tingsrätten göteborg kontakt

Här kan du läsa om hur rådgivarna kan hjälpa dig.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения