среда, 26 октября 2016 г.

Feromoner lukt

Det har gjorts försök som tyder på att vi utsöndrar och omedvetet påverkas av feromoner. Kanske är det, till exempel, feromoner som gör att ett spädbarn känner igen sin mamma. Man har dock inte med säkerhet identifierat molekyler, som fungerar som feromoner hos människor, även om det finns flera kandidater.


Det har lett till att många företag gör en slags parfym som innehåller syntetiska feromoner. I år är det år sedan feromonerna gjorde entré på världsscenen, och snart år sedan de började användas för att förklara mänskligt beteende. Varför började du undersöka mänskliga feromoner ? Jag fascinerades av att min hund var så skicklig på att avgöra social status via lukter.


Från början var jag inriktad på att motbevisa att det förekommer mänskliga feromoner , men det gick inte så bra. Hur påverkas kvinnor av feromonet? Vi har gjort en serie studier. Wen Zhou och de andra forskarna i gruppen använde videoinspelningar av ljuspunkter, som följde ett mänskligt rörelsemönster. PhieroPremium är den effektivaste feromonparfymen att attrahera kvinnor med tack vare dess exklusiva, mäktiga formeln, dess kvalité och unika lukt.


Feromoner lukt

Feromonerna i dessa parfymer avger ett ämne som flyger bra i luften och kan plockas upp av alla i närheten av oss. När feromonerna går genom detta organ sänder det sedan signaler till hjärnans doftcentrum. Forskningen om feromoner kom igång relativt sent.


Nuförtiden har man en mycket god uppfattning av hur feromoner fungerar och hur de styr vissa djur. Feromoner är mycket viktiga när det gäller sexuell kommunikation. Många djur har två separata luktorgan, ett av dessa det vomeronasala organet (Jacobsons organ) är specialiserat för att registrera feromoner , ett slags luktburna könshormoner. Ormar registrerar lukt genom att sticka ut tungan och sedan slicka på det accesoriska luktorganet som sitter i vomern mellan näsa och mun. Om du har sett din katt lukta på något och sedan håller munnen lite halvöppet , använder den det organet, de kan smaka på lukten genom att använda sig av det.


Feromoner lukt

En feremonparfym hjälper till att omedvetet öka din attraktionskraft. De lukter som ingår i ett djurs signalsystem kallas för feromoner. Ordet feromon kommer från grekiskan, där pherein betyder att bära och horman betyder att stimulera. Närmare bestämt kan det vara de feromoner som kroppen sänder ut som kan stimulera åtrå och intresse. Med en feromonparfym kan du öka din attraktionskraft samtidigt som du luktar gott!


Mer konkret är feromoner naturliga ämnen som kroppen tillverkar och sedan sänder ut, bland annat genom kroppslukten. I kärleksforskningen har man länge diskuterat mänskliga doftburna signaler, s k feromoner – “kärlekens lukt ”. Ordet “feromon” kommer från de grekiska orden pherein och hormone, som betyder transportera och stimulera. En dålig lukt överväger en god doft i utställningen , med procent av männen och procent av kvinnorna gör anspråk på feromoner lukten är dåligt. Intressant , procent av männen jämfört med procent av kvinnorna uppgav att de kunde inte ens upptäcka en lukt. Sociala lukter När man i dagligt tal talar om lukt handlar det om ämnen som kan uppfattas med näsan.


Feromoner lukt

Men hos djur finns även ett annat slags doftspråk där de kommunicerar med hjälp av utsöndrade flyktiga kemiska substanser. Kom också ihåg att körtlar nära din vagina utsöndrar feromoner för att locka en partner. Att göra din vagina lukt som absolut potpurri förhindrar mottagning av de feromoner som kan stoppa din en-och-bara att hitta dig.


Vad du än gör för att förändra lukt , gör det för att förbättra din naturliga doft, inte utplåna det.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения