понедельник, 24 октября 2016 г.

Gamla besiktningsprotokoll besikta

Bilprovningen har över 1stationer över hela landet. Få 1kr rabatt om du besiktar din personbil senast den december. Besikta bilen på Carspect. Vi har detaljerade fordonsuppgifter.


Se besiktningskollen idag!

Utgångspunkten i vårt arbete är att ge dig en säkrare besiktning. Vissa fordon har fått ett nytt datum för nästa besiktning, ett datum som ligger närmare i tid. Informationen finns hos Transportstyrelsen. På grund av hög belastning på denna tjänst kan du beställa max stycken besiktningsprotokoll per dygn. Här beställer du en kopia på besiktningsprotokoll.


Kopia på besiktningsprotokoll kan endast beställas via detta formulär. Vill du läsa besiktningshistorik?

Nedan kan du läsa om hur de gamla reglerna såg ut. Observera att följande regler gäller t. Läs mer om de nya besiktningsreglerna och vad som gäller för just din bil här. Första gången en personbil ska besiktas är tre år efter det att den tagits i bruk. Boka online eller kom på drop-in! Kolla upp bilen med CARFAX idag!


Precis som rubriken, hur får man tag på gamla besiktningsprotokoll ? När ska jag besikta mitt fordon? Det ända jag kan hitta är att man kan få tag i det senaste. Det är istället månader från senaste besiktningen som gäller, annars blir det körförbud. Mvh Christian kör du före så väntar jag där framme. Hur fixar jag ett besiktningsprotokoll från förra bess?


Hur får man tag på gamla besiktningsprotokoll ? Vi besiktar de flesta typer av fordon, från bilen och släpet till MC:n och husvagnen. Här kan du ladda ned besiktningsprotokoll för småhus, lägenhet och begagnad bil. Mallarna innehåller uppgifter om det objekt som besiktas , upplysningar, besiktningsbedömningar och underskrifter.

Vid varje punkt i besiktningsprotokollet anger man en kod för bedömningen och skriver en kommentar. Hade tänkt mig iof att erbjuda en slant till personen som ägde protokollet. Kankse inte dolt fel, men säljaren visste i så fall att även dom mellan väggarna låg på betongen och var trasiga, men upplyste inte oss om det. Hur gör man för att kolla fordons identitet?


Kan man avboka en besiktningstid? Kan, eller måste, man ha ett reservdäck i bilen när den besiktas ?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения