вторник, 18 декабря 2018 г.

Roliga pranks på jobbet

Se till att ha något roligt att göra under dessa pauser. På mitt jobb har vi ett pingisbord – perfekt aktivitet på rasten! Pranks (med kärlek) Bildkälla.


Allt behöver inte vara så seriöst hela tiden! Självklart ska ni göra ert jobb under arbetstiden, och inte skämta bort någon viktig kund eller liknande. Hysteriskt roliga , lite elaka och en del riktigt snuskiga.

Vi har samlat de bästa pranksen som Vine har att erbjuda. Behöver fler charmiga pranks som inte går över gränsen och som även offret kan skratta åt ! Att ha roligt på jobbet ökar arbetsresultatet. Enligt många studier förbättras våra arbetsinsatser när vi har roligt på jobbet.


Det handlar om att både högprestera och ha roligt under tiden. Deppa inte över att semestern snart är slut. Tips på roliga bus för att skoja med vänner och föräldrar!


Du kan själv hitta på något hemskt att hota med.

Längst ner på brevet skriver du jättelitet: Titta på andra sidan. Och när man vänder på brevet så ska det stå: Äsch, jag bara skojade! Lägg sedan brevet i din grannes brevlåda. Om man har ett kokt ägg kan man försiktigt dela på det med en kniv.


En annan variant på panzerkampfwagens gipsande är att slå in ALLT på kontoret i tidnigspapper. Kanske inte lia roligt som med gips, men har man inte gips på jobbet så. Fler roliga skämt: - post-it lappa hela kontoret. Limma fast luren i sitt läge på telefonen. Möblera om kontoret så det blir spegelvänt.


Tog över minuter innan stackarn reagerade på att klockan gick fel och började ana ugglor i moset. Får man ha roligt på jobbet ? Antagligen får man det och ibland har man kul på andras bekostnad. Innehållet bygger på insikter från beteendeforskningen och på hennes erfarenheter som coach. Så får du roligare på jobbet - Duration: 7:48.


Läs också: Nyttigt att leka på jobbet. Det är ingen quick fix-bok som sitter på alla svaren. Jag vill bara i all ödmjukhet visa på hur man själv kan få det roligare på jobbet och bli en skönare kollega, säger hon.

Roliga och kanske ibland lite taskiga pranks. Virtuell verklighet Dela. Jurassic Park kommer upp på telefonen. Misslyckades precis totalt med ett prank mot en gammal gubbe på jobbet.


Vi fick stor tårta idag och alla glumsade som fasen. Gubben i fråga hade inte. Fordonsprogrammet på gymnasiet är en bra grund för att bli transportledare – det är vanligt att transportledare anställs genom internrekrytering, till exempel chaufförer eller terminalarbetare som har jobbat inom företaget ett tag. I detta prank tar en kille bild på bilar och lägger till eld och rök med en app. Sedan springer han till ägarna och visar hur deras bilar ”brinner”.


Dagens bästa klipp – ultimata pranks som du fixar i ett nafs. Ni som har roliga välbetalda jobb - vad gör ni?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения