понедельник, 17 декабря 2018 г.

Dölja online status på facebook

Superbra på många sätt, men funktionen gör också att dina vänner ser att du är online. Och låt oss vara ärliga, trots att det kan vara skönt att veta att dina vänner är online och därmed högst troligt kommer läsa ditt meddelande inom några sekunder, är det också irriterande att andra vet om när du är online. Så gör du på mobilen och pekdatorn. Starta Messenger-appen.


Tryck på mobilbilden som finns antingen längst upp i vänstra eller i högra hörnet.

Klicka på Spara Ändringar och du är bra att gå. Så se till att du inte tagga en person du försöker dölja din status från. Då ska du välja så att det bara är du som kan se ändringen.


Tryck på där det står vänner under relationsstatusen och välj bara jag som alternativ för vem som kan se. På det sättet undvikar du pinsamma frågor och släktningar som undrar vad som har hänt. Hur gör jag för att dölja min vänlista på facebook så att ingen kan se hur många vänner jag har och vilka jag har.


Väldigt tacksam om någon kan hjälpa.

Då kan du läsa meddelanden på WhatsApp utan de människor som har skickat dig att veta när du har sett (detta visas endast som skickas inte som läst). Dessutom, ingen status Det kommer inte att ställa in som nätet medan tjänsten körs W-Tools (att stänga av, öppna verktyget och ge peka på stop service). En av de svåraste sekretessinställningar identifierats är en som ger användarna möjlighet att dölja (Eller ändra publiken) kontaktlista (vänner).


Om det i stället är alla uppdateringar från vissa program som dränker ditt nyhetsflöde kan du blockera just dessa globalt från alla dina vänner på en gång. Håll muspekaren över din väns status i nyhetsflödet och klicka på den lilla pilen som dyker upp till höger. Som ni kan se på listan , ikonerna för Invisible och Offline är identiska. Detta gör att du verkar som om du är offline till dina kontakter. Din ikon visas nu som grön och dina kontakter kan se att du är online.


Dölja din sista sett status kan vara till hjälp när du inte vill prata med andra människor och när du inte vill dem att veta att du fortfarande använder tjänsten. Den här inställningen är redigerbart kan du växla det på eller av, beroende på omständigheter eller humör. Då har du kommit rätt. Din kärleksrelations status behöver inte vara tillgänglig för alla dina vänner. Så om du är på väg att bli dumpad av någon – eller vill göra slut själv – kan du följa de enkla stegen i bildspelet ovan.


Du kan söka efter och lägga till vänner genom den inbyggda sökfunktionen. Som standard visas din kompislista på din profilsida.

Därför är det viktigt att hålla koll på dina inställningar för vilka som får se va och att veta vem som kan se saker du skriver på olika platser. När man klickar på symbolen dyker en helt ny meny upp - friends you visit often. Listningen verkar bero på både hur mycket du besökt vännernas profiler och hur mycket du chattat med dem. Men appen rymmer fler funktioner än de flesta känner till.


Aktivitets- status , som funktionen hedder, er som standard slået til på begge tjenester, men du kan heldigvis nemt slå det fra. Her kan du under listen ’Aktive’ se, hvem der er online. Har man vänner som kanske är lite väl pratglada så kan man som tur är på ett enkelt sätt fixa så att dessa inte ser när man är inloggad på chatten. Idag har FB uppdaterat funktionen en del och gjort den bättre, som användare märker man inte mycket av det egentligen.


Om du vill dölja din profil och alla dina uppgifter måste du logga in på sajten via en dator. För att dölja din profil ska du göra på följande viset: –Öppna Mitt konto genom att föra musen över din profilbild högst upp till höger. Klicka längst ned på sidan på “Avsluta ditt konto” under “Support”. Nu ska det gå att se vilka som tittar på posterna genom lanseringen av Instagram Stories.


Där kan du posta mer än en bil liksom videos. LÄS ÄVEN: Videon som visar skillnaden mellan Obama och Trump hyllas av hundratusentals. När du laddat upp en story kan du klicka på din profil i appen och sedan swipa uppåt. Procedure: Open Viber.


Tap on the Menu key. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения