пятница, 7 декабря 2018 г.

Hur fungerar messenger facebook

Appen är helt omgjord och påminner nu väldigt mycket om Snapchat. Du kan även ignorera en konversation , inaktivera aviseringar för en konversation eller ta bort en konversation. Men det finns ännu fler okända funktioner i denna populära app. I den här guiden på svenska går jag igenom några av de vanligaste funktionerna i facebook och hur du använder dem.


Det här är absolut ingen heltäckande guide men du får veta hur du gör med de grundläggande delarna och vad du bör tänka på.

Så, vad gör du om app inte fungerar ? Om den nya satsningen blir en hit återstår att se. Särskilt om man typ planerar en middag och verkligen behöver veta att alla nåtts av informationen att alla ska bidra till den. Men ibland vill man bara få smyga runt i sin inkorg inkognito. Tjänsten inte fungerar ? Här kan du se vad som händer.


Nu när vi har gått igenom begränsningarna kan vi gå vidare till att visa hur Hemliga konversationer fungerar. Instantly reach the people in your life—for free.

Du ser inte när dina vänner och kontakter är aktiva eller nyss varit aktiva på de platser eller appar där du inaktiverat aktiv status. Jag har försökt ha messenger utan facebook och det känns som det krånglar hur jag en gör också. Så jag skaffade bara facebook igen, ett konto jag typ inte använder förutom för just messenger. Först måste du köpa poletter. Dessa kan sedan användas för att aktivera de olika funktionerna i anläggningen.


Instruktioner finns på en tavla i varje tvättbås och på respektive automat. Det fantastiska tvättresultatet beror till stor del på det avkalkade och demineraliserade vatten som används i anläggningen. I Ios kan du välja hur programmet ska göra dig uppmärksam på nya samtal, men det är först när du öppnat appen som du får se bilden på den som ringer. Standardinställningar fungerar men det är bra att veta att de finns. Under Händelser på facebook kan du styra när dina vänner ska bli uppdaterade.


Apps är uppsvälld och komplicerade att använda. Plus, ingen är att installera nya applikationer för dessa dagar. Svaret på vad som fungerar bäst (enligt mig) är messenger. En dedikerad lösning för utan massa distraherande tjafs runt omkring.


En efterlängtad funktion ser dagens ljus. Skulle behöva ett för min gamla mamma.

Enligt bankkontoret i Mölndal behöver mamma komma med till banken vilket är svårt. Enligt kundtjänst kan mamma skrivs under hemma! Mycket krångligt när man får olika svar!


Jag är ny på facebook. Tycker att det är lite rörigt och krångligt. Bla finns nå got som heter. Detta är inte första gången. Efter uppdateringen av appen för elva timmar sedan, fungerar inte tillägg.


Messenger Help Center.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения