пятница, 21 декабря 2018 г.

Mayla frisör mall of scandinavia

Mayla frisör mall of scandinavia

Konceptbutiken på Åhléns i Mall of Scandinavia är bemannad av Björn Axéns licensierade frisörer och hårexperter och här finns möjlighet till både produkttips, hårkonsultationer och hela salongsbehandlingar. Våra kunniga frisörer och butikspersonal strävar alltid efter att förenkla, underlätta och guida dig till ditt mest fantastiska hår. Vi älskar hårvård och skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag.


Duktiga frisörer på salonger i Sverige. Vi har nöjdhetsgaranti. Vårt mål är att våra kunder ska vara fina i håret hela året, just för att vi förstår hur viktigt håret är för kundens identitet och personlighet. Frisörer Mall Of Scandinavia - hårfrisör, barnklippning, bruduppsättningar, håruppsättningar, herrfrisör, hårförlängning, färga håret, färgning, toning. Vi erbjuder klippning, färgning, slingor, inpackning, med drop in eller tidsbokningar.


Hos Hair Cosmetic Lounge i Mall of Scandinavia möter du erfarna frisörer så du ska känna dig trygg och tillfreds med din nya frisyr. Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår! Vårt mål är att ge dig en frisörbehandling som är skräddarsydd för dig och just ditt hår, så att du får en hållbar frisyr.


Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. Frisör Mall Of Scandinavia - hårfrisör, barnklippning, bruduppsättningar, håruppsättningar, herrfrisör, hårförlängning, färga håret, färgning, toning. Lyko Mall of Scandinavia. Idag finns deras butiker på över platser runt om i landet.


Här hittar du ett stort urval av produkter för ditt yttre. Butiken i Mall of Scandinavia har även en salongsdel som erbjuder olika hårbehandlingar. Här möter du några av Sveriges bästa och mest erfarna frisörer och hårexperter.


Bolaget har 1anställda, snittlönen har ökat 0. Nikita Hair Mall of Scandinavia minskade sin omsättning med -0. Verksamhetsbeskrivningen för. I våra salonger får du behandlingar av bästa kvalité , med den senaste tekniken från USA.


Vid manikyr- och pedikyrbehandlingar sitter du i bekväma massagestolar. I bolagets portfölj med köpcentrum placerar sig Mall of Scandinavia ”bara” på 14:e plats enligt Fastighetsvärldens sammanställning, sett till uthyrningsbar handelsyta. Alltså nästan dubbelt så stort som Mall of Scandinavia.


Mayla frisör mall of scandinavia

Du hittar våra duktiga frisörer på salonger i Sverige. Välkommen till Björn Axéns konceptbutik på Åhléns, Mall of Scandinavia. Nu söker vi en driven och vass frisör till vår fina salong i Mall of Scandinavia. VEM SÖKER VI Vi söker dig som brinner för att utvecklas tillsammans med oss i rollen som frisör inom vår studioverksamhet. I gengäld lovar vi dig en av Sveriges roligaste arbetsplastser!


Vi vill överraska och engagera. Vår vision: NO MORE BAD HAIRDAYS! Salonger anslutna till oss finns på över platser runt om i landet.


Oavsett om du vill besöka en frisör , hudterapeut, boka en massage eller en avancerad. STUDIO BY LYKO Vi strävar efter att alltid möta våra kunder med oslagbar service och omtänksamhet och engagerar oss helhjärtat i varje kund för att hjälpa hen till sitt allra bästa jag. Vi är en fullservicesalong för alla behov med ett antal frisörer som kan kan hjälpa dig med bl.


På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Lediga Mall of Scandinavia jobb på Indeed.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения